Tarzinizi elde etmek istediginiz tonu yazsaydiniz biraz daha daralirdi secenekler herkes bildigi kullandigi pedal hakkinda yonlendirirdi daha guzel olurdu.Ama genel izlenim olarak keskin distortion aradiginiz dusuncesine kapildim.
Distortion olarak son zamanlarda favorim Vox Satchurator ve T.C Nova.Tube modelli drive lara da bakiniz derim.Amfi nin gaini nasil karsiliyor beklentilerinizi o konuda bilgim yok ama siz ona gore tercih yaparsiniz.
Delay olmasi gerekir diye dusunuyorum.Carbon copy ve time machine her sekilde is gorur bence kaliteli aletler.
Wah dusunurseniz cry baby vox guzel ureticiler.Modellere gore secilebilir.
Compressor kullanmiyorum genelde ama vox maxon electro harmonix seymour dusunebilirsiniz.
Hepsini bir arada almak 500 lira butceyi asar tabi ama ihtiyaca gore oncelik verirsiniz.Digitech whammy talkbox gibi efektler de benim cok hosuma giden hadiseler para ayirmayi dusunurseniz aklinizda olsun derim.Fx ler icinde pedallari ayri toplamak bayagi pahali oluyor oncelikli ise processor tarzi bir aletten edinin derim.Genel setupum bu sekilde oluyor benim.Yardimci olabilmesi dilegiyle...