Merhabalar sayin forum uyeleri. Daha yeni uye oldugum icin bazi seyleri bilmiyorum, bunun icin affiniza siginiyorum. Konuya gelecek olursak; 7 aylik bir gitaristim, elimde squier affinity tele ve nux mighty bt20 bir amfi var, herhangi bir pedalim yok. Elimdeki butceyle tam olarak ne yapacagimi bilmiyorum. Bir yanim gitarini sat, butcene ekle, al bi' explorer veya super strat gorsun isini, amfiyi sonradan halledersin diyor. Bir yanim ise, o parani gitara verecegine amfini sat yeni set diz keyfine bak, gitarin yeni amfiyle birlikte ton yelpazesi zaten genisler diyor. Bu sorunlarima cevap bulmadan once durumumu belirtmek isterim. Onceden blues, alternatif rock'u daha cok sevdigim icin tele almistim bu arada. Gitarim single manyetikli tele oldugu icin de istedigim dist tonlarini alamiyorum. Amfim de bana yetersiz geliyor. Gerek eq ayarlarinin eksikligi olsun, gerek modelling olmasi nedeniyle getirdigi tatmin edici olmayan dijital tonlari olsun. Cogunlukla dinledigim ve caldigim gruplari belirteyim: Megadeth, metallica, pantera, guns n roses ve ac/dc. Super strat, explorer, flying v veya lambali amfi onerilerinize acigim. Ne yapacagimi gercekten bilemiyorum. Bircok gitarin bulundugum sehirde olmamasi ve deneyememem daha da endise veriyor bana. Bana vereceginiz her tavsiye cok degerli olacak. Simdiden tesekkurler.
Son düzenleme: