- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladim hocam tesekkurler. Bir de seyi dusunuyorum. Asagidaki ilanda olan blackstar ht5 kafa-kabin ikilisi bayagi iyi bir fiyattaymis. Ve bu amfi hakkinda duyduklarim da gayeti iyi seyler. Ht club 50 gibi 50w amfiler benim icin fazlasiyla gereksiz ve pahali olacaktir. Lambali amfi aliyorsun, bir de sesten mi kaciniyorsun diyenler olacaksa da ben dusuk seslerde de hacimli sesleri almak istiyorum. Simdiki amfim ile ne yazik ki mumkun olmayan bir sey bu .7000 olan butcemin 3000'i amfi ve 4000'i gitar olursa iyi bir verim alabilir miyim? Ikinci el olmasinda hicbir sorun gormuyorum. Tabii cok buyuk deformasyon ya da aksaminda herhangi bir sorun olmadigi surece. Zaten suanlik bir acelem yok. Biraz para biriktiririm. Belki gitarimi ve amfimi uygun fiyata satip 8000'e de cikarabilirsem butcemi belki daha da iyi bir gitar alabilirim. Sizin fikrinizi de merak ediyorum. Anlattiginiz icin tekrardan cok tesekkur ederim.Behringer UMC202 ses kartı 900 TL civarıydı en son. Samson M50 Media One 5 inch'lik çift referans monitörü de 1700 civarı olmalıydı. 2600 TL gibi bir fiyata gitar haricindeki ekipmanları alabilirsin. Ses kartı olarak bütçeyi yükseltmene gerek yok fakat referans monitörü olarak inch açısından daha büyük monitörlere bakabilirsin, tamamen bütçeni nasıl kullanmak istediğine kalmış fakat bu önerdiklerim de iş görecektir.
Kalan bütçeyi ise gitara ayırarak seni uzun yıllar götürebilecek bir gitar alabilirsin. Lambalı amfi, gitar ikilisinde amfi de, gitar da ortalama olacaktır fakat plugin mevzusunda gitar biraz daha üst seviye olabilir. Tonları da kullanacağın plugin ve referans monitörü belirleyeceğinden pişman olmazsın diye düşünüyorum. Eğer sahne alan bir gitarist değilsen 7000 TL'ye lambalı amfi ve gitar alma macerasına girişmen pek sağlıklı olmaz bence. Bu arada ses kartı ve monitörleri sıfır alabilirsin fakat gitarı ikinci el al derim. 5000 TL civarına oldukça iyi ikinci el gitarlar bulabilirsin. Bu biraz senin araştırmana bağlı.
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.
www.sahibinden.com