Bu Gitarın Modeli Ne?

Gitar bolt-on. Epi Standard'lar, set-neck olur. Head stock, Tamamen farklı, saçma bir headstock. Logo'nun basit bir inlay olduğu çok açık. Gövde yapısı, bir miktar ben LP'yim diyor, lakin Epi'lerden de, Gibson'lardan da açık farkları var.
 
66BnA0.jpg


Arkadaşlar bu Fender'in modeli ne olabilir?
 
Case'i tunerları orjinalse, 8 delikli pickguardı ve koyu sarı bir finishten dolayı bana bir two tone sunburst vintage 57 strat RI olarak geldi, meksika classic player 50's te olabilir. Ancak manyetik kapakları vintage beyaz değil şeker beyazı o belki değiştirebilir modeli ama 50ler stratları andırıyor bana
 
Son düzenleme:
Ekstradan manyetik mıknatısları buradaki gibi genelde içe doğru küçülen halkalar şeklinde olmuyor diye biliyorum Fender'lerde. Birkaç detaylı resim olsa daha rahat yorum yapabilirim ama en nihayetinde yorumlarım da beni bağlıyor tabii. Ekran başından ancak bu kadar oluyor. :)
 
Manyetiklerde bir sıkıntı göremiyorum, Re ve La tellerinde dışarı doğru çıkıklıktan görebildiğim kadarıyla halkalar da doğru dizilimli, eskiden bir 57 strat vardı bende, onda o o şekildeydi
 
Pickups%20strat%20fat%2050s.JPG

Benim gördüğüm Fender manyetikleri genelde bu görünüşteydi, halk şeklindeklere pek denk gelmedim ama benim denk gelmemem olmadığı anlamına da gelmiyor sanırım. :)
 
Geri
Üst