Spider man 3

indexmk5yu0dz3.jpg
 
İlk iki filme sinemada gitme gereği duymadım çünkü çizgiromanlarından son derece uzak ve saçmalanmış filmlerdi. Fakat bu Venom karakterinin nasıl işlendiğini çok merak ediyorum. Sanırım 4 Mayıs günü salondaki yerimi alacağım...
 
new goblin berbat, alakasi yok, yesil kostumlu bi kaykayciya benziyo
daha cok mortal kombat, tekken karakterleri gibi
venom super olucak ama
 
valla şmid ben by sam raimiyi bulsam döverim hatta gırtlağına yapışırım.o derece nefret ediyorum adamdan.ilkokulda çizgi romanlarını okuyarak büyüdüğümiki kahramanım vardır (biri spider man biri conan).Bir karateri toby maguire dene ve peter parker'la alakası bile olmayan dandirik bir şahsa emanet etmiş ve İKİ rezil iki tane film çekerek marvel comics'in boynunu yere eğmiştir.(ki ben eski fanatiklerdenim siyah beyaz çizgi romanla başladık bu işe)


3'üncü filmde de gitmeyceğim.zaten parker'ın elinden ağ atmasıyla olay bitmiştir benim için.(madem adam örümcek gibin yapmak istiyosunuz,örümcekler k.çından ağ üretir ordan niye atmıyo o ağı??)bu zaten peter parker'ın insan kişiliğine de bilim adamı kişiliğine de vurulan en ağır darbedir.yanlış bir yoldan gidiyor sam raimi ve ben bu yolunu hiç sevmiyorum.

işte bu yüzden biz marvel sevenler hep boynu bükük kalıcaz.nerdee bi mcihael keaton'lı batman ve batman returns nerdeee toby'li dandirik spider man'lar.ben hala star'da izlediğim spider man çizgi filmlerini izliyorum(şu anda jetix yayınlıyor).15 yaşımdaki kardeşim bile şunu söyledi yaaa''abi spider man filmini izleyeceğime jetix'te ki çizgi filmini izlerim 1000 kat iyi.''ah ulan sam senin elime geçirmeyeyim. :evil: :evil: :evil:
 
Tobey Maguire'ın Peter Parker'ı oynaması konusunda hemfikirim. Hayalimdeki Peter Parker daha bir kendinden emin daha bir alaycı ifadeye sahip gibi gibibir adamdı. Ama bu adamın yüzünde bariz bir saflık hatta saftiriklik var.

İlk filmi hiç sevmemiştim çünkü en sevmediğim kötükarakteri koymuşlardı filme. Yeşil Cin denen o sinir bozucu karakter William Defoe'nın oyununarağmenyine sinir bozucuydu. İkinci filmde en popüler kötü adamı kullanarak iyi birfilm yaptılar.

Şimdi üçüncü film hikayesiyle çok daha iyi olacaktır, ümitliyim yani hatta heyecanlayım 😀
 
Aslında goblinler (Hob ve Green Goblin) bence çok iyi karakterler çizgi romanlarda ve çizgi filmlerde. Ama ucuz bir oyuncak gibi olmuş green goblin ilk filmde. Hem maske ve kostüm kötüydü, hem de mimiksiz-hareketsiz suratı filmde çok eğreti durmuş. Belki The Mask filmindekilere benzer bir teknikle yüzünü hareketlerndirebilselerdi daha iyi bir Green Goblin izleyebilirdik... Son olarak, Dr. Octopus'un en popüler veya iyi kötü karakter olduğuna katılmamakla birlikte (En basitinden Venom ne güne duruyor?), Tobey Maguire hakkındaki fikirlerinize de katılıyorum.

Not: Duyduğuma göre Marvel'in baş kötüsü Wilson Fisk'in (Kingpin) kullanım haklarını Daredevil'in şirketi aldığından, Spiderman'da isteseler de bu karakteri kullanamıyorlarmış. Bu doğruysa çok yazık, harcanmış oldu güzelim "baş kötü" Daredevil gibi bir filmde.
 
panik_431 demiş ki:
hatırlamzmıyız be hocam...ama benim favori kötü kahramanım garnege(umarım doğru yazmışımdır :S )psiko,delinin teki...

Türkce meali türnij dı galiba okunus olarak :d Adamın orginali saykodu zati.Venomun siyah kırmıızsı :d

Hatta venomla birleşiolar dev bir yaratık oluolar 😀

Filim saglam olcak(her ne kadar Spawn venomu yenmissede 😉 )
 
bide filmde sandman'i... spıder-man'in ilk film'inde amcasını öldüren adam olarak göstermişler... yani amcasını öldüren adam hapis'den kaçıyor... işte birtakım şeylere maruz kalıp sandman oluyor(muş)...

inşallah diğer filmlerde yaptıkları gibi kötüleri öldürmezler bu filmde... inşallah bu filmde venom ölmez.
 
Venom zati ölmez ki. Eger venom paraziti yapıştıgı insanı terk ederde insan ölürse o ayrı ama venom anca moleküller ayrılır.Hala yaşar ama ayrı oldugu ve bütünlenmedigi sürece zararsızda kadıgı yerde takılır.

Spawn cizgi filimde venomu cehennem ateşiyle yakıyprdu ve venom dagılıyordu.Dagılan parçaların birleşmesi birkaç haftayı aldı 😀

Anca böle yani.
 
Venom bu filmde çıkmayacak bence. 4. filme bekletirler onu. Bu filmde Örümcek Adam siyah versiyonuyla kendi kendini dizginlemeye çalışacak falan. Filmin sonunda kıyafetten ya da yaratıktan kurtulur o da Venom olmak üzere diğerinin üzerine düşer pat "the end" apışıp kalırız biz de 😀

Son iki gün... 8)
 
venom filmde yer alicak, yeni trailerindan birinde venom spiderman le kapisiyo, bi ara yuzu acilip, Eddie brock un gozuktugu bi bolum var, ama filmin sonlarinda olabilir o kadarini gormeye 2 gun kaldi
 

Geri
Üst