Aynen öyle bana da denk geldi bir tane delikanlı arkadaşta kardeş avukat olunca arayıp gazını aldıydı sonrası malum özür telefonu.😀Bir keresinde de ilanda açıkça "elektro gitarımın değerinde bir bas gitar ile takas etmek istiyorum" dememe rağmen, 200 liralık bir bas gitar teklifin geliyordu. Üzerine ne kadar istiyorsun dediğinde, "1800 TL getir tamamdır" demiştim sıfır fiyatlarına bakıp. Bunun üstüne bir de hakaret yemiştim "ayaküstü adam mı s(e)kiyorsunuz." diyerek. 2200 küsür liralık gitara 200 tl'lik gitar teklif edince sorun yok, üzerine sıfır fiyatlarını karşılaştırıp bir rakam verince küfür 😀 Vay arkadaş
[emoji1][emoji1][emoji1]Ben öyle abuk tekliflerde tamam olur ama 1 dakika içinde hemen gelmeniz gerek, ancak o zaman satabilirim. O derece acil, yoksa önemi kalmıyor diyorum. Onlarda mantıklı mantılı "acaba gelebilir miyim yahu" diye düşünürken 1 dakikayı harcıyorlar. 1 saat olmaz mı diyenler olabiliyor filan. Tabii beyin küçük olunca idrak da geç oluyor.
Teklifi veren komşu çıkıyormuş 😀Ben öyle abuk tekliflerde tamam olur ama 1 dakika içinde hemen gelmeniz gerek, ancak o zaman satabilirim. O derece acil, yoksa önemi kalmıyor diyorum. Onlarda mantıklı mantılı "acaba gelebilir miyim yahu" diye düşünürken 1 dakikayı harcıyorlar. 1 saat olmaz mı diyenler olabiliyor filan. Tabii beyin küçük olunca idrak da geç oluyor.