İyi çük koparan buldog teklif etmemişler 🤣
İlk başlarda şakamı yapıyor ciddimi dıyor dıye bu vatandaşı biaz sınamadım değil. Ama baktım bayagı bi ciddi.Bunun üzerine traxxas dızel kumandalıa raba teklif etti zaten direk engelledim adamı.🙂)İyi çük koparan buldog teklif etmemişler 🤣
İsim alsak ? Herkes bilsin 😉Sıfırı 1700 küsür tl olan bir gitara, sıfırı 2296 tl olan gitarımı teklif ettim. Ne de olsa ilanda takasa açıktır denmişti. Gel gelelim ki , üzerine para istedi karşıdaki şahıs. O şahıs burada kendisi de, ona diyorum ki; ölücü olduğunuzu tüm Türkiye biliyor. Ama ölücülüğün ölücülüğü bu. Resmen mezardaki dişi istedi. Kafa kafaya olur gibisinden bir cevap bekliyordum kendilerinden "ölücü" olduğunu bildiğimden. Üzerine para isteyip beni adeta "komedi dükkanı" izliyormuşum gibi güldürdü. Bunu "ölücülüğün ölücülüğünü" her yerde bahsedeceğim. Bunu da yazmak istedim, "dengesiz" bir teklif olduğundan.
Hiç haz almıyorum kendi satacağı ürünü %10 indirip, karşıdan gelecek ürünü %70-80 düşük fiyata sayan, ölücü, resmen kan emici insanlardan. Benden uzak, kime yakın olurlarsa olsunlar efendim. Bundan sonra yoğurdu değil üfleyerek; vantilatörle soğutup yerim bu insanların varlığını bildiğimden.
Evh'nin Special modelleri bir hayli ucuz olabiliyor öyle birşey denk gelmiş sankiBir de tam tersi mevcut durumun. 500 TL ye satılığa çıkardığım pedalıma peavey wolfgang EVH gitar teklifi geldi. İşin garip tarafı verilen ilanda 1250 TL ye satıldığı halde benimle + - olmadan takaslamak istedi. Gerçi işin ucunda farklı durumlar olabilir ihtiyacım olmadığı için çok üzerinde durmadım.
Aynen special modeldi 🙂Evh'nin Special modelleri bir hayli ucuz olabiliyor öyle birşey denk gelmiş sanki