55 bin bütçe PRS mi ? Schecter Mı ?

Merhaba.68 bin tl ye schecter solo 2 custom alicaktim ama bütçeyi zorlamak istemedim.Biraz daha 50-55 bandına indim.Tarzım karışık.Hotel california solosuna bayilirken bir anda W.A.S.P miss you solosuna kayabilirim.

Schecter reaper-6
PRS SE studio

Aklımda bulunan gitarlar.Varsa bunlar harici öneriniz çok yardımcı olur.

Merhaba.68 bin tl ye schecter solo 2 custom alicaktim ama bütçeyi zorlamak istemedim.Biraz daha 50-55 bandına indim.Tarzım karışık.Hotel california solosuna bayilirken bir anda W.A.S.P miss you solosuna kayabilirim.

Schecter reaper-6
PRS SE studio

İkinci el bakmanı öneririm, 50-55 bandında çok güzel gitarlar var.
Satılık - LTD EC-1000 Deluxe FM Amber Sunburst İstanbul'da isen 42.500 TL çok iyi fiyat. Tabii hoşuna da gitmesi lazım tipi.

Schecter reaper-6
PRS SE studio

Şu anda da PRS kullanıyorum. Malzeme kalitesi, işçilik, manyetikler, push pull ile single yapınca sesi baya hoşuma gidiyor. Baya versatil gitarlar. Tabi bunların hepsi kişisel deneyim.

Kesinlikle denenmesi gerek mağazaya gidip. %90 tercih sizde. O durumda zaten birinden biri illa sizi çeker

Şu anda da PRS kullanıyorum. Malzeme kalitesi, işçilik, manyetikler, push pull ile single yapınca sesi baya hoşuma gidiyor. Baya versatil gitarlar. Tabi bunların hepsi kişisel deneyim.

Kesinlikle denenmesi gerek mağazaya gidip. %90 tercih sizde. O durumda zaten birinden biri illa sizi çeker
PRS kullanan çoğu kişi de bundan bahsediyor.Daha önceki gitarlarımı unutturdu deniliyor.

Tam ne istiyorsunuz? Reaper modern soundlu bir gitar hotel california ile ilgisi yok. Les paul kasa mı yoksa les paul soundu mu arıyorsunuz?

Tam ne istiyorsunuz? Reaper modern soundlu bir gitar hotel california ile ilgisi yok. Les paul kasa mı yoksa les paul soundu mu arıyorsunuz?
Bir kasa tercihim yok.Sadece seviyemi ilerletirken kaliteli bir gitara sahip olmak istiyorum.Sound olarak da bir netliğim yok sadece yukarida bahsettiğim gibi cok yönlü bir muzik zevkim var.Herhalde gitar da azcıj çok yönlülük arıyorum gibi.

Geri