biz kendi studyomuzda bir yalitim uygulamasina girdik ve sonuc gayet tatmin edici icerideki akustikte yeterince iyi...
bizim yaptigimiz sey suydu 2ye 5 tahta profilden cerceveler hazirlayip iki tarafini medefeyle kapladik arasina 5 cmlik orta yogunlukta tas yunu koyduk...simdi paneller hazirlamamizin sebebimonte edilebilir bir kutu yaratmakti...kapiyla birlikte 21 parcadan olusan bir kutu yuksekligi 2 metre 20 cm 2 bucuga 3 bucuk ta tabani...herhangi bir odanin icine kuruldugu zaman harika bir yalitim sagliyor... istediginiz boyutlarda yapabilirsiniz ve sistem kendi kendini tasidigindan hic bir ekstra iskelet kurmaniza gerek yok...birtek havalandirma problemi ortaya cikiyor bunun icinde iki adet salyangoz aspirator monte ederseniz harika bi sonuc cikiyor ama kayit yaparken aspiratorleri kapamaniz gerek cunku yuksek sesle calisiyorlar...isterseniz klima da takabilirsiniz...
boyle bir kutunun maliyeti en iyi ihtimalle 1 bucuk milyar sonuc gayet tatmin edici, daha ciddi bir yalitim yani odanin tamamini yalitmak bu cok daha zor cunku her halukarda duvarla izalasyon arasinda bir hava boslugu birakmaniz gerek vs vs anliyacaginiz cok daha maliyetli ayrica bu sistem sokulup tasinabilir her ne kadar biraz zahmetli olsada

hepinize kolay gelsin..