Namm 2015 Öncesi Ve Sonrasi Taşinabilir Ufak Güzel Combo Amp

Evet arkadaşlar,eminim bununla ilgili bir sürü başlık açılmıştır ama en güncel en iyisini öğrenmek için tekrar açtım.
Taşınabilir ufak boyutlarda ama tatmin edici bir lambalı combo amp tavsiyesi bekliyorum.Blackstar HT5 demeyin şıklar arasında combo amfi olarak ufak sayılmaz.Kafa kabin de önermezseniz iyi olur tabiki ufak kafa 1x12 min. bir kabin çok daha sağlıklı sonuç verecektir.Ama başlığın amacı belirttiğim gibi taşınabilir ufak sağlıklı güzel bir combo amp dir.
Yardımlar için teşekkür ederim şimdiden.
Çalınan tarzlar,hardrock,blues,blues rock, metal ama tabiki ufak çaplı amplerde çok sağlıklı sonuç alınmaz metalde genelde,bunu da biliyorum hacimli ton açısından.Analog set up var ona göre bir tavsiyede verirseniz iyi olur booster olarak ts de var şimdiden hertürlü öneriye açık olduğumu belirteyim hatalarım varsa da düzeltirisiniz.Amp sadece pratik için kullanılacak ama şehirler arası yolculuk sorunu olduğu için küçük olacak belirtmek istedim.
Herkese iyi forumlar :)
 
@izzzyy bir ara çok güzel kafa amfiler satıyordu. Hala satıyor mu bilmiyorum. Boyut olarak ufak ama işlev olarak çok güzeldi, hele adını unuttum ama bir tanesi vardı ki tam bir metal canavarı idi. Ufacık tefecik bir şeydi.
 
Son düzenleme:
Ufak bir çanta ile yanınızda gezdirebileceğiniz kafa amfiler mevcut. Yanına da minimum 10" bir kabin alırsanız (ki bu da normal,taşınabilir bir transistörlü amfi ile aynı boyutlardadır) taşıma sorunu pek olmaz şehirler arası yolculukta.
Ha yok, ben kafa+kabin istemiyorum dersen, Blackstar'ın ID 15TVP modeli var, ufak. Ama o paraya dediğim gibi ufak bir lambalı kafa+kabin alınabilir. ( Blackstar ID 15TVP Programlanabilir Kombo Amfi Kombo Amfiler Blackstar )
 
Geri
Üst