Profil Mesajına Karşıydım. ;)

Profil mesajı saçma bir uygulama bence. Karşıyım.

profil anlamı
is. 1. Yandan görünüş. 2. İnsanın yüzünün yandan görünüşü: "Yalnız, sakallı sert profilinin bir parçasını görebiliyoruz." -F. R. Atay. 3. Bir kişi veya eşya için ayırt edici özelliklerin bütünü. 4. Tutum veya eğilim. 5. mat. Yanay: Profil doğrusu. Profil düzlemi.

mesaj anlamı

is. 1. Bir devlet büyüğünün, bir sorumlunun belirli bir olay veya durum dolayısıyla ilgililere gönderdiği bildiri. 2. İleti: "Kendisi ile bir mesaj yollamak istiyorum." -F. R. Atay. 3. mec. Yazı veya sözle anlatılması amaçlanan duygu, düşünce.

"yandan görünüş iletisi" gibi bir anlamı olan uygulama saçma değildir de nedir???

Bence forumun mantığına ters. Forumda herşey için ilgili başlıklar var. Yazmak isteyen başlık açsın veya var olan başlığa mesaj atsın. Al sat yapanlara uplamaya alternatif olsun diye kullanılıyor çoğunlukla. O da bir nevi kural açığını değerlendirme.

Ya profil mesaji olayi alisveris yapilan kisilerin duvarina birakilacak feedback olarak da ayrica kullanilmali!! Bir alisveris aninda o kisinin profilinden hemen bakalim nedir ne degildir??

Geri