cubase 3.65 veya 3.70 XP..?

S

sonkral

arkadaşlar sistemim win XP ...cubase 3.65 veya 3.70 XPye kuramıyorum .neden acaba XP ye kurmak için ne yapmam lazım mod arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...cubase sx te var ama 3.65 alışmışım bir kere wın 98 de kullanmak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz...teşekkürler...
 
...

benimde böyle bir sorunum vardı giga sample studio yu kuramamıştım.XP de biliyorsun herhangi bir programı çalıştırırken win98 win2000 win95 gibi davranmasını sağlayabiliyorsun.XP'de Start Menu/Programs/Accessories'den Program Compatibility Wizard'ı aç
hangi programı istiyorsan onu göster ve hangi iletim sistemi gibi çalışmasını istiyorsan işaretle ve restart yap.Sen o programı bir daha çalıştırdığında winxp win98 gibi davranacaktır.Eğer olmazsa ne yazıkki cubase in xp uyumlu yeni versiyonlarını kullanmak gerekebilir.Tabi cubasein sitesinede bir uğramayı unutma bunu için yamalar vardır belki ben cubase kullanmadığım için bilemicem

kolay gelsin...
 
Öncelikle Cubase 3.65 veya 3.70 orjinal değilse kuramaman çok normal. Her türlü sorun mubahtır.
Bunun dışında, cubase'in ilgili sitesine girip oradan tech support denilen yerden winXP için en son tarihli upgrade dosyasını indir ve öyle dene derim. Şahsen Cubase'i iki kere kullanmayı denedim ve çok nazlı bir software olduğunu gördüm. Orjinal fiyat itibariyle aynı olan, ve ondan daha kolay kullanımı olan başka programlar var. Ama seçim senin.
 
Atalay kardeş..
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. birde sen kullanımı daha kolay programlardan bahsetmişsin ismlerini verirmisin.ben cubase yi studyomda kullanıyorum.ama daha kolay kaliteli kanal kaydı yapan programlar varsa neden olmasın onlarıda kullanabilirim.isimlerini verirsen sevinirim saygılar....
 
3.xx serisi Cubase'ler malesef XP ile uyumlu değildirler. Kısmen olsa çalışsalar bile (yanlız MIDI gibi) sık sık olmadık sorunlar çıkarırlar. Tavsiyem Cubase SX, SL veya SE kullanman olacaktır.

Iskender
-------------
Compel Ltd.
 
Zaten Cubase'in SX öncesi audio engine'leri tam bir faciadir, freeware editör kullansan daha az saç yolarsin. Steinberg bile CB3 teknolojisini komple çöpe atti da gidip Nuendo teknolojisinin üzerine yeniden bir Cubase SX hiyerarsisi kurdu. Iskender Bey'i dinle.

Bu arada Iskender Bey hosgeldiniz, forumlarimizda bir temsilci firma yetkilisi görmek ne güzel. Birinci agizdan bilgilenme sansi buluyoruz.

Iyi günler.
 
Çok doğru, CB3 teknolojisi yamalı bohça gibiydi, bi yerini düzeltirken başka bir yeri bozuluyordu... neyse o günler geride kaldı artık.

Hoşbulduk Mahcem, aslında uzun bir süredir forumları takip ediyoruz, doğrusunu söylemek gerekirse forumunuz müzik teknolojisi konusundaki en kapsamlı ve faydalı forum... Bu zamanda bildiklerini paylaşanları bulmak oldukça zorlaştı ;)

Her türlü yardımlaşma için hazırız.
 
Geri
Üst