Tatlı Kaçıklar

Dizi olayında şu bir kaç aydır kendimi şanslı görüyorum..

Married With Children tekrar başlasa ne güzel olur derken o başlamıştı; az zaman önce de "Bir zamanlar Tatlı Kaçıklar vardı, Tarumar baba vardı, tekrar başlasa ne sevindirik olurum.." diyordum.. O da başladı.. Var mı bunların takipçisi? Ben seneler önce de bayılıyordum, şimdi de bayılıyorum.. Tarumar'ın lafları olsun, Beton Raziye ile Dürdane olsun, Rafet Saffet olsun; tabii olay dizide bir tane bile çirkin hatun oynamamasına da bağlanıyor.. :LOL:

Kısacası ben çok eğleniyorum bunları izlerken, 90'ların Türkiyesi ortasında çok eğlenceli bir dizi bence.. İzlemeyen, Rectifier'ın söylemlerine maruz kalsın..
 
tatlı kaçıklar sevilmez mi yau. :) çocukluğum bu diziyle geçti, özellikle tarumar babaya hastaydım. tarumar baba iyiydi hoştu da yanındaki salak elemanlar dizinin gizli kahramanlarıydılar :D kısacası bu dizideki oyuncuların uyumunu ben uzun zamandır görmedim başka dizilerde.

ya şu an sanırım tgrt'de tekrarları yayınlanıyor, ben izleyemiyorum ama izleyen varsa saatini gününü söylesin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evet TGRT'de yayınlanıyor, zaten o yüzden "Aklımdan geçti ve yayınlanmaya başladı.." diye bir cümle sarf ettim.. Ama bu konuda bilgi vermemişim, iyi hatırlattın.. Hafta içleri 14.00 - 14.30 arasında mütemadiyen oynak saatler ile başlıyor; hafta sonları da veriyorlarmış ben bu hafta sonu rastladım ve en başında yakalayamadım ama seyrettiğimde saat 17.00 civarıydı..

Ne diyorsun ulan, muz kabuğu..! :LOL:
 
Geri
Üst