6-7 bine elektro gitar önerisi

SX iyi kötü kendine yer edinmiş bir F/P markası... midex, kozmos, donner mecbur kalmadıkça uzak durulası şeyler... yeni başlayan birisi aradaki farkı zor anlar, hatta swamp ash, maple, rosewood, ebony vs bunları da çok zor anlar.. okuma yazmayı yeni söken birine Rus klasiklerine hangisinden başlamalı tavsiyesi vermeye gerek yok... akort tutan, orası burası atmayan, pırtlamayan, sesi net ve temiz, işçiliği rahatsız etmeyen şeyler iş görür. Bu yüzden bazı markalara amannn diyoruz çünkü illa ki bir şeyi cortlayacak pişman olacak.

İlk başladığımda isimsiz Les Paul kopyası almıştım, o kadar kötüydü ki çalmaktan soğutuyordu, yakın zamanda sattım (iki ay satamayınca 3500'e verdim adam 7000 liraya tekrardan ilan vermiş ama o ayrı bir şey) Üstüne para koyup 4500tlye SX VTG Custom Handmade Stratocaster aldım, yine de çok güzel olmasa da o Les Pauldan 100 kat iyi, kullandığım amfi de kötü ama yine de sesi daha net çıkıyor, biraz sorunları olsa da 4500'e iyi, normalde VTG serisinin fiyatları daha yüksek ben yine ucuza buldum, yani 6-7 gibi bulunabilir,

Geri