shnicx 8 Mayıs 2026 #2 manjir0ouu demiş ki: bu tarz bi luthier arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Maceraya gerek yok, taş gibi gitar var hazırda; Gitar
manjir0ouu demiş ki: bu tarz bi luthier arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Maceraya gerek yok, taş gibi gitar var hazırda; Gitar
manjirou manjir0ouu 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 shnicx demiş ki: Maceraya gerek yok, taş gibi gitar var hazırda; Gitar Hepsini görmek için tıklayın... su tarz bisey arıyorum renk farketmiyor
shnicx demiş ki: Maceraya gerek yok, taş gibi gitar var hazırda; Gitar Hepsini görmek için tıklayın... su tarz bisey arıyorum renk farketmiyor
manjirou manjir0ouu 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 zokent demiş ki: Aynısı değil mi? Sorun mu bende? Hepsini görmek için tıklayın... hayır birinde pickguard yok biri 3 potanslı biri 1 ve bunlar daha cok old model flying vler
zokent demiş ki: Aynısı değil mi? Sorun mu bende? Hepsini görmek için tıklayın... hayır birinde pickguard yok biri 3 potanslı biri 1 ve bunlar daha cok old model flying vler