Scuffham S Gear Dijital Amfi Simülatörü

Dün Akın Eldes' in do-re music sayfasındaki videoyu izlerken tanışmış olduğum program. Bias ve amplitube ayrıca logic pro nun amfi sim. kullanan biri olarak (özellikle çocuk uyurken :) ) söylüyorum bu acayip bi' şey 15 günlük deneme versiyonunu indirdim böyle bir güzel hissiyat yok. Böyle bir program almayı düşünen arkadaşlara önerebilirim. hayatımızın aşkı tabi ki lambalı bebekler
Kesinlikle müthiş bir yazılım. Benim denediğim diğer bütün yazılımları dövüyor.
 
Bias, th2, amplitube, guitar rig, revalver ve lepou kullanmış biri olarak söylüyorum ki; bias ferrari ise diğerleri Toros bana göre. s gearı kullanmadım ama biastaki amp match olayı bir devrim agalar.
 
Burda da aynı sound hikayesi var.

Mesela insanlar Slash'in AFD'deki Gibson gitarının ve o modlanmış gizemli Marshall'ın tonunun peşinde e zaten albüm çok iyi ve müzikte bir standart yaratmış neden o albümün tonunun peşinde de Poison'un albümünün değil çünkü AFD daha iyi. Burada asıl sorulması gereken soru müziğin yarattığı etki o o müziğin kaydındaki ekipmana olan isteği arttırmıyor mu ?

Mesele biraz da burda eldeki ekipmanı öyle bir müziğe uydurursun ki standartı sen belirlemiş olursun. Bunu yapmak tabii ki mesele.
Şimdi evinde AFD albümündeki amfi ve gitar olsa o tona sahip olsan hikayen orada bitecek mi ? Ya senin yaptığın müziğe uymazsa ? Bu programların geleceği piyasadaki müzisyenlerin bunların kullanımını arttırmasına bağlı olarak gelişecek diye düşünüyorum. Eğer yeni standart bunlar olursa gruplar müziğini bunlarla yaratmaya ve kaydetmeye başlarsa lambalı amfilerin rolü oldukça azalır.
 
Geri
Üst