Amerika & Avrupa 6505+ (60 wattlarin) yarisi kesilip kafa yapilmis halde zaten...Tam kesip 60w kafa yapmalık amfi, güle güle kullanın.Bulsaydım vardı öyle bir düşüncem.
![]()
Amerika & Avrupa 6505+ (60 wattlarin) yarisi kesilip kafa yapilmis halde zaten...Tam kesip 60w kafa yapmalık amfi, güle güle kullanın.Bulsaydım vardı öyle bir düşüncem.
![]()
Amerika & Avrupa 6505+ (60 wattlarin) yarisi kesilip kafa yapilmis halde zaten...
Boyut cidden şaka gibi, utanmasalar 4x12 boyutunda kombo amfi yapacaklarmış.ah bi de clean ses verse...tam tek amfi yapmalik... Su 6505+ evde calabildigim en saglam gain karakterli amfi olabilir, ya da zirveye oynar diyeyim. Ama o nasil 1x12 kombo kardesim ya, hem kocaman hem de esek olusu gibi agir.. 112 thunder cocuk gibi kalmis...
Glenn Fricker amca usulü diyorsun.Tam kesip 60w kafa yapmalık amfi, güle güle kullanın.Bulsaydım vardı öyle bir düşüncem.
![]()
Schecterlere gelsin öyleyseBu gece de Schecterlere içiyoruz o zaman![]()
Güzel gitarlar, ama en güzeli Minnoş
abi jack daniels single barreli nerden aldın
Thomanndan istesek gelir mi acabaGeçenlerde yurtdışı dönüşü almıştım.
Gümrükçünün fıstığına yem olur.Thomanndan istesek gelir mi acaba![]()
abi sen ne iş yapıyosun. hangi ildesinGeçenlerde yurtdışı dönüşü almıştım.
Telini koparıp nazarını da attığıma göre artık paylaşabilirim sanırım
Matt Quasar Headless Baritone with Gold Blood Splatter
161179 eklentisini görüntüle
161178 eklentisini görüntüle
Gördüğüm en iyi fretboard işlemelerinden, güle güle kullanın!Telini koparıp nazarını da attığıma göre artık paylaşabilirim sanırım
Kaç yıldır bu başlığa giriyorum ama hiçbir gitara bu kadar düşmemiştim. Hakikaten çok şık bir gitar hocam güzel günlerde kullanınTelini koparıp nazarını da attığıma göre artık paylaşabilirim sanırım
161180 eklentisini görüntüle
Abi ne şanslı insanlar var ya.
günah makinası