Amerika & Avrupa 6505+ (60 wattlarin) yarisi kesilip kafa yapilmis halde zaten...Tam kesip 60w kafa yapmalık amfi, güle güle kullanın. 🙂 Bulsaydım vardı öyle bir düşüncem. 🙂
Amerika & Avrupa 6505+ (60 wattlarin) yarisi kesilip kafa yapilmis halde zaten...Tam kesip 60w kafa yapmalık amfi, güle güle kullanın. 🙂 Bulsaydım vardı öyle bir düşüncem. 🙂
Amerika & Avrupa 6505+ (60 wattlarin) yarisi kesilip kafa yapilmis halde zaten...
Boyut cidden şaka gibi, utanmasalar 4x12 boyutunda kombo amfi yapacaklarmış.ah bi de clean ses verse...tam tek amfi yapmalik... Su 6505+ evde calabildigim en saglam gain karakterli amfi olabilir, ya da zirveye oynar diyeyim. Ama o nasil 1x12 kombo kardesim ya, hem kocaman hem de esek olusu gibi agir.. 112 thunder cocuk gibi kalmis...
Glenn Fricker amca usulü diyorsun. 😁Tam kesip 60w kafa yapmalık amfi, güle güle kullanın. 🙂 Bulsaydım vardı öyle bir düşüncem. 🙂
Schecterlere gelsin öyleyse 🙂Bu gece de Schecterlere içiyoruz o zaman 🥃
Güzel gitarlar, ama en güzeli Minnoş 😍
abi jack daniels single barreli nerden aldınBu gece de Schecterlere içiyoruz o zaman 🥃
161135 eklentisini görüntüle
Thomanndan istesek gelir mi acaba 🤔Geçenlerde yurtdışı dönüşü almıştım.
Gümrükçünün fıstığına yem olur.Thomanndan istesek gelir mi acaba 🤔
abi sen ne iş yapıyosun. hangi ildesinGeçenlerde yurtdışı dönüşü almıştım.
Telini koparıp nazarını da attığıma göre artık paylaşabilirim sanırım 😅
Matt Quasar Headless Baritone with Gold Blood Splatter 🤘
161179 eklentisini görüntüle
161178 eklentisini görüntüle
Gördüğüm en iyi fretboard işlemelerinden, güle güle kullanın!Telini koparıp nazarını da attığıma göre artık paylaşabilirim sanırım 😅
Kaç yıldır bu başlığa giriyorum ama hiçbir gitara bu kadar düşmemiştim. Hakikaten çok şık bir gitar hocam güzel günlerde kullanın 🙂Telini koparıp nazarını da attığıma göre artık paylaşabilirim sanırım 😅
161180 eklentisini görüntüle
Abi ne şanslı insanlar var ya.
günah makinası