SLS serisi ince saplı, bende de vardı sattım. Blackouts manyetiklerle oldukça sert bir gitar fakat shred tarzına uygun olması için dizayn edilmiş ince sap maalesef başarısız. Neden derseniz sapın arkası saten cilalı falan eller gayet güzel kayıyor ama çok mukavemetsiz bir sap yapmışlar. Özellikle ilk 5-6 perdede çaldığınızda sap esniyor ve buzz lara neden oluyor. Halbuki bu ince sap dizaynında 2 parça wenge olsaydı tadından yenmezdi. Kendi adıma, eğer sap mukavemeti daha yüksek bir SLS ye denk gelirsem yeniden satın alırım.
Hellraiser Special ise oldukça dolgun bir gitar, 81-85 ile zaten sert olduğunu zaten gösteriyor. Tek sıkıntısı biraz ağır olması, gerçi bu da zevk meselesi misal ben ağır gitarları da severim. Sapı etlice dolayısıyla ton ve sustain e etkisini bariz bir şekilde hissediyorsunuz. Yine kendi adıma, sapın ton ve sustain e etkisinin gövdeye göre daha fazla olduğunu düşünenlerdenim. Fiyat konusu da Hellraiser Special ın göz ardı edilemeyecek artılarından.
Özetle; her ikisi de farklı tonlara sahip kendilerine göre + ve - leri olan güzel gitarlar. Bu nedenle gidin şunu alın diye tavsiye vermeyi doğru bulmuyorum, deneyip farkları görmeniz daha iyi olacaktır.