- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 800
- Para Birimi
- EUR
Super-slim Thin "C" neck, Set-Neck w/Ultra Access, Mahogany 3-pc neck, rosewood fingerboard, abalone Gothic Cross fingerboard inlays and black hardware, quilted maple top, mahogany body, high-output Schecter custom shop Brimstone-Six bridge humbucker, Sustainiac neck pickup, Floyd Rose 1500 Series tremolo..
İlk gelen alır!
Sarı sitede ilan açık ama buradan yazanlara da bilgi verebilirim. Başka bir ülkeye göç ediyorum ve ekipmanlarimi goturmeyi dusunmedigimden uygun fiyata vereceğim...
Sadece Mersin'de elden teslim edebilirim. Onun dışında şuraya getirebilir misin gibi sorulara cevaben; hiç vaktim yok..
Kargo için paketleme konusunda yonlendirebilirseniz gönderebilirim. Daha önce hiç gitar paketlemedim çünkü..
İlk gelen alır!
Sarı sitede ilan açık ama buradan yazanlara da bilgi verebilirim. Başka bir ülkeye göç ediyorum ve ekipmanlarimi goturmeyi dusunmedigimden uygun fiyata vereceğim...
Sadece Mersin'de elden teslim edebilirim. Onun dışında şuraya getirebilir misin gibi sorulara cevaben; hiç vaktim yok..
Kargo için paketleme konusunda yonlendirebilirseniz gönderebilirim. Daha önce hiç gitar paketlemedim çünkü..