Metalium

türkiye'de parmakla gösterilecek bi kaç grupdan biri.bi dönem alternatif metal tarzı bişelerle dönüş yapmayı düşünmüşlerdi ama o projede rafa kalktı malesef:(
 
alternatif metal çalmaları piyasa olduklarını göstermez.alternatif metal'in hastası değilim ama piyasa olmak için biraz sert bi müzik türü sonuçta;)kaliteli olduktan sonra başımızın üstünde yeri var,ki metalium'da kötü müzik yapmaz
 
isimlerini uzun zaman önce, Pentagram'ın ''pentagram'' albümünün kitapçığında görmüştüm. ama elimde ne albümleri var nede klip(çektilerse tabii) vs.. dinlemek istediğim gruplardan biri.
 
metalium konser vermek için toplanıyor!!grubun bassçısı hakan savaşer ile en son konuştuğumda tarih henüz belli değilldi.gelişmeleri yarın öğrenicem.
 
Metalium,Türkiye de thrash metal denince bence ilk akla gelen gruplardadır,her ne kadar bazıları pentagram dese.behind the power,taş gibi albümdür.thrash ruhu budur,kayıtlar eskidir,ama bu albümü daha iyi yapıyor bence.o döneme göre harika bir albüm.davullar bangır bangır,vokal kızgın,gitarlar jilet gibi nerdeyse.bu arada müjde benden gelsin metalium 13 ocak çarşamba günü studio live'de sahne olacak.orada olacağım.hep konser vermedi metalium,kafalar sallansın bakıyım. Draggin To Mayhem çalsın,millet kendinden geçsin,Türkiye metalium'un kim olduğunu görsün.
 
Kıyak geçmezler Kemal tek konser olacak çünkü.Tişört keşke basılsa metalium için,konsere gidenlere özel olsa keşke.Orada olacağım.Kaçırmayacağım..
 
Geri
Üst