Digitech GNX serisi processorlar hakkında

vilekrueger demiş ki:
secks demiş ki:
vilekrueger demiş ki:
allah kolaylık versin diyorum.. :)

amin :LOL:

hocam genesis3 yine daha kolay bi alet gnx4 tam cinayet.. :)

ayrıca imkanınız varsa kayıt için digital çıkışı kullanın (S/PDIF) ilk başta normal line ile bir fark yokmuş gibi duyabilirsiniz ama zamanla anlarsınız, tonda bi farklılık yaratmaz tabiki ama ses kalitesi değişiyor..

eyvallah burak, vakit bulup da bir dijital kablo alabilirsem deniycem. warp hadisesinde de tamamen haklısın, bir yerden sonra duyarsızlaşıyor insan :)
 
Merhaba,

Ben GNX 1 sahibiyim,genel olarak memnun değilim.
*Bank Geçişlerinde Seamless Delay olmadığı için arada ses kesintisi oluyor.
*IPS denilen intelligent Pitch Shifter olayını bir türlü beceremedim.
hesapta istediğiniz gamdan istediğiniz aralıkta (3.4.5.7.12.) harmonik yapabiliyosunuz ama sesler İki AYRI gitardan değilde iki AYNI gitardan geliyormuş gibi oluyor.Tek tele bassanız bile sanki power chord basıyormuşsunuz gibi oluyor.
Hani alet Stereodur çift çıkış yapayım dedim iki kabloyla ama yine olmadı.
*Her Ortamda farklı EQ ayarı yapmak durumunda kalıyorum.Her Bara,Her Stüdyo'ya Ayrı ayarım var ve bu çok yorucu...

Üst model kullanan arkadaşlarda acaba bu problemler va mı yoksa Digitech bunlara bir çözüm üretmiş mi?

Selamlar
 
diğer gnx modellerini bilmem ama dediklerinin hiç biri gnx4 de yok.. harika alet herkese tavsiye ederim.. en azından bir deneyin derim :)
 
Bende GNX2 var
-ben whammy IPS falan bu efektlerden hiç memnun değilim.
-Her ortamda farklı Eq bende de aynı problem var.Orjinal tonalrı zaten çok bass baya bi ayar istiyo.Her konserde mixerin başındaki elamanın bası kıs demeisnden bıktım vallahi.Kısıncada ton tamamen kayıyo yiner ayar çekmen gerekio ama ben drive tonlarından memnunum.Clean tonlar ise yerinde.
Ama hala çözemediğim olaylar mevcut.Her amfide istediğin sesi yakalayamıyosun.En iyi sesi Stüdyoda 50 watlık olması lazımdı bir fender amfide yakaladım.Bende Marshall MG 30 var ama bu pros.e pek uymuyo.
 
Arkadaşım.Bu işin kolayını buldum ampliye önden değil arkadan girceksin :)bu sayede ampli kendi karakterini katmamış oluyor direk mikserden giriyormuş gibi oluyor.Ben bass frekansını evde 500-725 kullanıyorum ama sahnelerde 4000 civarı kullanıyorum

Bugün taksim Dorockda Notr ve Silent disaster elemanlarından kurlu bi grup seyrettim. Adamlar Boss Metal zone ve Digitech Distortion factory ile işi bitirmiş.Mükemmel bir sounddu
 
Aşırı bir şey istemiyosan yeterlidir ama bu birazda senin zevkine de bağlı. Ben bir senedir bunu kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı.İstiyosan bir ara yaptığım kayıtları gönderebilirim. Bence çok prof. istemiyosan güzel bi alet...
 
halilpazarlama demiş ki:
dinlediğin digital bi aletle yapılmış en iyi kayıt bu videoda var.bendede boss gt8 var mesela ama ton yakalamak gerçekten çok zor.demekki aletin özelliklerinden çok kullanmayı bilmekte yatıyo olay.
Kayıtta gnx4 kullanılmış bu arada.hemde eleman doğrudan pc ye bağlamış.


izlemek isteyenler için (ben hayran kaldım)
http://www.youtube.com/watch?v=Jz5ib1OD9FI

İşin büyük kısmı çalan kişinin tuşesin de dir.Ben bunun zoom'lu versiyonunu izlemiştim.Yani fazla takılmamak lazım bu tarz olaylara.Ne adamlarçok çok basit setuplarla hairkalar yaratan.Digitech'miş şuymuş buymuş önemli diil o kadar.Verilen örnekde bunun kanıtı.
 
doğru söylüyorsun aslında sadelikte çok güzel.ben mesela sahnede arkadaşın fender amfisini kullanıyordum.sadece amfinin foot switchi vardı.bukadar rahat çaldığım hatırlamıyorum.şimdi daha geniş ekipmanım var ama bazen ayarlar bi karışıyo bass trable mid derken kafa 1500 oluyo.
 
arkdaşlar ya ben yeni gn x 3 aldım
ama
özelliklerının cogunu buldum bı kaıt özelligini yapamıyorum yardım edebılırmisiniz
 
selamlar..gnx2 kullanıyorum bende ama yardımınıza ihtiyacım var.internetten ton atmak istiyorum ama bir türlü olmadı.programını yükledim usb sinide bağlıyorum ama prososoru gormuyor program.bana yardımcı olacak olan varmıdır??
 
arkadaşalr gnx1 kullanıyorum. dist. ve cleanlerden memnun olmama rağmen istediğm gibi bir overdrive ton yazamıyorm. aletten mi benim beceriksizliğm mi kavrayamadım.
internetten patch bulabileceğim bi yer var mı acaba link verirseniz sevinirim.bazı meşhur parçaların ton yazılımları bulunuyor ama overdrive bişey bulamadım. franz ferdinand "this fire" ..ya da athena "kime ne"..vs gibi ton arayaşındayım. bu aleti kullanıp öyle de bi tona sahip arkadaş varsa tonun yazılım menüsünü paylaşırsa sevinirim.
şimdiden tşk.
 
XENTRIX demiş ki:
http://www.digitech.com/soundcomm/guitar_list_patches.asp?productid=9


sanırım bu linkteki patchler işinizi görecektir. digitech herzaman önyargıyla yaklaştığım bir markadır. kullanması çok zor ve tonlar aşırı dijital. gt8 kullanmak bunun yanında çocuk oyuncağı. en azından çok kolay drive tonları ayarlanabiliyo

gt8i kullanmak gnx serisini kullanmaktan kat be kat zordur.bunu atarak söylemiyorum iki aleti bolca kullanma olanağım oldu.gnx serisi tam tersine acaip kullanıcı dostu bi alettir gt8 ise bu konuda negatif ün salmıştır.gt8 alıp kullanamayıp satanlar vardır.gt8 başlığını baştan sona okuyabilirsiniz.ayrıca gt8de tone yazmak çok daha zor ve komplike bi iştir.çünkü fonksiyon yelpazesi en geniş pedaldır.tabiki gt8 gnx ten iidir ama kullanım kolaylığı açısından gnx serisinin eline su dökemez :)
 
sanırım bazı arkadaşlardada aynı problem var bende de gnx3 var programı yükledim midi kablosunun "input"u ve "output"u processore bagladım usb girişini bilgisayara bagladım ama programı açtıgımda "theres no midi devices installed on your system" diye hata veriyor nedir bunun çözümü?
 
Geri
Üst