Efkar(efkarlı rock,alternative rock)--Ankara

Efkar 2005 Yilinin sonlarina dogru Mersinde kuruldu.Grup 2006 kasim ayinda Ankara'ya yerlesti..Duzenli bar programina sicak bakmayan grup besteleri uzerinde calismaya devam ediyor...2007 haziran ayinda bir demo album cikaran EFkar grubu yaz ayindan itibaren cesitli organizasyonlarda boy gostermeye baslicak..

vokal:Taylan

geri vokal&gitar: Birkan

davul: Yılmazcan



EFKar'ı yakından tanımak için ve dinlemek için adresler

www.efkaronline.com

www.efkar.anatolianrock.com

www.myspace.com/efkarr

herkese şimdiden iyi EFkar'lar...
 
piyasada bisürü grup var
hepsi çalıo sölüo falan güzel hoş
mesele bi tarzda bide üretmekte iyi bişiler üretmekte
gördüğüm kadarıyla siz bu işleri iyi yapıyorsunuz ne diim
önünüz açık olsun
devammm
allah hayırlı efkarlar nasip etsin cümlemize:)
 
aßi ßagımlılık yapıonuz sız ne ßu ya sabahdan ßerı takıldım www.purevolume.com/efkarsound bu lınkdekı sarkılara ya ben ındırebılcegım demoları ıstıyorumm cok guzel album ıstıyorum uff ya nasıl olur takıldım resmenn :D demolarınıza ulasmak ıstıyorum ıstanbuldayım ben konserlerınızede gelememm demolarınızı ındırebılcemız bıseler yapsanızzzzz :D anam pardonnn ındırılebılıomuşşş ben yenı gordummm pardonnn :oops: :oops: nese ben cok uzattım bence cok basarılı bı grupsunuz tebrık etmek gerek... :roll:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
çok teşekkürler arkdaşlar ilginizden dolayı...bu arada şarkılarımızın bir kaçı indirilebilio evet sonradan farketmişsin neyseki ;) herkese iyi EFkar'lar....
 
gözlerım senden uzagı goremesın
hayallerım senın ıcın huzunlensın
gıttıgın zaman dunyam dursun
artık cık karsıma...

sevgının tanımı basıt
askı ogret bana
yanındayken bıle ozlemelıyım senı
tenıne dokunmaya cesaretım olmamalı
yanlızlıkdan kurtar benı....

off abı ya bı sozler bukadarmı guzel olur :p
 
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler...Bizler gibi hisseden herkesi bekliyoruz forumumuza...

iyi EFkar'lar
 
perşembe günü istanbuldayız :D ama ne yazikki bi org. için deil..fakat istanbuldaki herhangi bir org. içinde bulunmayı bizde isteriz..zamanı gelince herşey tıkırında ve güzel gidicek eminiz ;)
 
:arrow: Uzun süreli vede çok zor bir yoldayız...Biz gurup olarak birbirimize sarılırken sizlerin de bu iyi niyetli destekleriniz bizlere daha çok dayanma gücü veriyor...Emin olun birşeyler yapmak için çok şey kaybettik...ama olsun biz bunun için doğmuş adamlarız...EFKAR her ne olursa olsun ayakta kalacak vede hedeflerine ulaşacaktır...tekrardan siz sevenlerimize teşekkürler...

iyi EfKar'lar....
 
Geri
Üst