Epiphone Les Paul Special II

Arkadaşlar epiphone les paul special II kullanan arkadaşlarımız var mı acaba sitede?

Çünkü almayı düşündüğüm bir epiphone Special II ( Made in Japan ) gitar var.Daha önce kullanmış veya hala kullanan ya da gitarı denemiş arkadaşların fikrini öğrenmek istiyorum.

Klavyesi rahat mıdır?Japon yapımı bir Epiphone 'un Kore yapımı Epiphone'dan farkı nelerdir?Ya da bu fark bir ibanezin Japon ve Kore yapımı kadar farklımıdır?Ton olarak bir Gibson a yakın tonlar elde edebilmek mümkün müdür?Gitar hakkında verebileceğiniz her ayrıntı için şimdiden teşekkürler..
 
fiyatına göre iyi gitarlar arkadaşımın vardı stüdyoda kullandım güzel hoş gitar.bence washburn,aria,slammer ve bazı cort modellerinden iyi.bu benim şahsi görüşüm..
 
krta, galiba aynı gitarın peşindeyiz :) Kırmızı renkliyse bu japon epi LP special II değil sadece LP special, baktınmı bilmiyorum ama ben harmony centraldaki yorumların içerisinde hiç japon olanını göremedim, büyük çoğunluğu kore ve kalanıda çin malı. Japondur demesi benimde ilgimi çekmişti ama üzerinde made in japon yazmıyor,bende bu yüzden sahibine mesaj attım bunu nasıl doğrulayabiliriz şeklinde (seri no sunda bir J harfi var en başta belki budur). Bilen arkadaşlar vardır yazarlarsa seviniriz...
 
Ben speciel 2 kullanıyorum.Lespaul olması dolayısıyla klavyesi bi x6 kadar rahat deil.Ritm için gayet iyi ideal bi gitar.Yanına bi setupla sahneden 10 numara işini görebilir bence.
 
Japon special les paulu mu varmış epiphone markasının ? Elitist serisi Japonya'da üretiliyor diye biliyorum ben, diğer seriler Kore ve Çin'de. Merak ettim cidden, yanlış biliyor da olabilirm.
 
Geri
Üst