Bu konu biraz da şube veya il/ilçe ile ilgili olabiliyor. Geçmiş olsun. Yalnız paketleme de çok önemli. Son zamanlarda PTT çok geliştirdi kendisini. Fiyatlama ise inanılmaz uygun. Yarın lambalı kafa gelecek. Umuyorum sağlam teslim edilir.23e de ben gonderdim(izmir- canakkale) Ama potansi agacin icine gomulu ulasti. Sizin de 40-50 arasi tutar muhtemelen.
Yanlış bilmiyorsam ENGL gigmaster 15'i bekliyorsun. Paketlenirken yanındaydım vahitin sağlam paketli yere fırlatmazlarsa vs bir sıkıntısı olmaz merak etme abi 🙂Bu konu biraz da şube veya il/ilçe ile ilgili olabiliyor. Geçmiş olsun. Yalnız paketleme de çok önemli. Son zamanlarda PTT çok geliştirdi kendisini. Fiyatlama ise inanılmaz uygun. Yarın lambalı kafa gelecek. Umuyorum sağlam teslim edilir.
Bu konu biraz da şube veya il/ilçe ile ilgili olabiliyor. Geçmiş olsun. Yalnız paketleme de çok önemli. Son zamanlarda PTT çok geliştirdi kendisini. Fiyatlama ise inanılmaz uygun. Yarın lambalı kafa gelecek. Umuyorum sağlam teslim edilir.
Geçen prosesör gönderiyodum,çalışan bana da aynı şeyi dedi. Git yandaki firmalardan birinden gönder bizimkiler fırlatıyo dedi.Yurtiçi kargo haftaiçi 12-3 arası indirim yapar. Ben iki hafta önce fender tweed case içinde strat yolladım 30 liraya.
Ptt'ye falan güvenmeyin. Ptt çalışanı bile değerli bir şeyse verme, kırmazlarsa kaybederler diyor gişede.
Yurtiçi kargo haftaiçi 12-3 arası indirim yapar. Ben iki hafta önce fender tweed case içinde strat yolladım 30 liraya.
Ptt'ye falan güvenmeyin. Ptt çalışanı bile değerli bir şeyse verme, kırmazlarsa kaybederler diyor gişede.