daha da ucuza buldum Tahmini Teslimat ZamanıNerede o 1.300 liralık Gibson? Varsa ben talibim! Seksen sonrası Greco'ların bile fiyatları 1.000 dolara çıkmışken iyi yatırım olur.
daha da ucuza buldum Tahmini Teslimat ZamanıNerede o 1.300 liralık Gibson? Varsa ben talibim! Seksen sonrası Greco'ların bile fiyatları 1.000 dolara çıkmışken iyi yatırım olur.
daha da ucuza buldum Tahmini Teslimat Zamanı
Estağfurullah,vallahi orjinal.Sahte gitar mı öneriyorsun? Anlamadım ben.
Estağfurullah,vallahi orjinal.
Aynen katılıyorum...Fiyatı abartılı olmamak kaydıyla, her enstrüman değerinin hakkını verir diye düşünüyorum...Burada, arkadaşlarımızın dediği gibi : kalite ve tarz seçiminin aynı anda ve doğru yapılması önemli...Kişiye uygun tarzda bir gitar LP/strat ve uygun manyetikli olması önemli olabilir, çünkü yeni başlayana manyetik modifikasyonları maddi-manevi ağır gelebilir. Genellikle gözden kaçan bir diğer önemli noktanın da ampli seçimi olduğunu düşünüyorum...Ampli doğru ve yeterli kalitede olursa işler kolaylaşacaktır. Bu konu ihmal ediliyor ve sadece gitara odaklanılıyor...Yeni çalmaya başlayan kişi hassastır ve umutasuzluğa düşerse hemen vazgeçebilir...Kişinin ilerleyebilmesi için (tune'da kalması için) enstrümanını ve çıkan sesi sevmesi ve hatta zamanla tutkuyla bağlanması gerekir, öyle değil mi?başlangıç gitarı yoktur ucuz gitar pahalı gitar vardır. iyi gitarla daha rahat öğrenilebileceği taraftarıyım şahsen.