Heroes

5 sezon mu? Nereden duydun bunu? Çünkü ilk başta tek sezon olarak planlanmıştı bu dizi. Sonra o kadar kısa sürede toparlayamayacaklarını anlayınca biraz daha uzatmışlardı ama 5 sezon çok fazla. Yahu bir şeyin başarılı olması için illa don lastiği gibi uzatmaya gerek yok ki. Bence Heroes için de, Lost için de 4-5 sezon filan fazla. Her dizi Seinfeld değil.. ;)

Bölüm ise oldukça belirleyiciydi ilerisi açısından, beğendim ben yine, soluksuz izledim. Parlayan arkadaşımızın gözlüklü ile anlaşması şaşırttı beni.. :) Fakat o görünüm değiştirebilen hatuna da hastayım 2 bölümdür, hele bir de lise eteği giymişti orada eridim ben. Bugün baktım henüz düşmemiş nete, Lost Kanada'da erken yayınlandığından perşembe günü bulmak mümkün oluyor fakat Heroes'da böyle bir şansımız yok maalesef, varsa da bulamıyoruz.
 
abi ölebir şeyduydum 5 sezon olacak gibisinden. ama son bölümden anladığımız kadarıyla diğer sezonlarda farklı nesillerden hero'lar izleyebiliriz. şimdi tv'den takip edenler için de fazla spoiler vermek istemiyorum vermeden de açıklayamıyorum neyse :D

akıbetini 2. sezonda belli eder bence bu dizi. yani uzatalım mı bitirelim mi o zaman karar verirler. Lost'ta iki sezon düşünülmüştü mesela ama yarattığı etkiden sonra 5'e çıkardılar.

Ha ben 5e çıkmasından hem Lost hem Heroes adına şikayetçi değilim. Zira alıştık salı Heroes, perşembe Lost beklemeye. İkisinin de sezon finali yaklaşıyor. Bakalım nasıl geçerbu yaz :D
 
ben birazdan 21.bölümü izleyeceğim valla :) 18.bölümden sonra 3 ay kadar ara verdiler sanırım ondandır senin durum.23 bölüm olucak sanırım bu sezon.bide şimdiden söylemesi 20.bölümü nefes almadan seyredeceksin eminim :)
 
3 değil 1 ay ara verildi. Sezonların bölüm adedi ise zaten standarttır, genelde 24 olur. Duruma göre 23'te olabilir.. 21'i yeni yükledim, geceye doğru izlemeyi umut ediyorum.. :)
 
ben cnbc-e den takip ediyorum :S

10. bölümden sonra tek bir yorum yapabilirim(6 months ago) :kesinlikle boş bir dizi olmadığını kanıtlamış,karakterlerin süper güçleriyle nasıl tanıştıklarını açıklamış,sylar'ın nasıl ortaya çıktığından bahsetmiştir.

--------spoiler--------
özellikle hiro'nun telefonda kendiyle konuşma sahnesi resmen dahice.
--------spoiler--------
 
Purgatory demiş ki:
3 değil 1 ay ara verildi. Sezonların bölüm adedi ise zaten standarttır, genelde 24 olur. Duruma göre 23'te olabilir.. 21'i yeni yükledim, geceye doğru izlemeyi umut ediyorum.. :)

doğru bir aydı üç ay ara veren lost'du.hem lost hem heroes izleyince bünye karışıyo tabi :)
 
heroes'u yaratan adam lost'un ilk senaristlerinden biridir.o yüzden iki dizi sürekli karşılaştırıyo.bu birleşmede tamamen söylentiden ibaret.bırakın birleşmeye baya baya rekabet içindeler son dönemlerde.ki heroes reytinglerde falan ciddi ciddi kafa tutuyo lost'a.ve bence özellikle son bölümlerinde geçmiştir lost'u.lost kanser etmeye başladı beni çook ağır gidiyo artık senaryo.heroesda aksine son bölümlerde uçtu gidiyo maşallah..
 
O abi (heroes ile lost un senaristi olan şahsiyet) acaba o kafaya ulaşabilmek için ne yapmıştır... Yaptığı şeyi bilen var mıdır... Varsa bize de söyler mi acaba...
 
Son bölüm (3X22) iyice Sylar'a bağladı beni. O polis aracı karşısındaki karizması, heyt be dedim. Muhtemelen tersi olacak ama ölmesin bu herif mümkünse...
 
Her ne kadar mantık hatalarıyla dolmaya başlamış olsada kendimi alamıyorum izlemekten. :D

1 bölüm sonra bitcek sezon... Son bölümde Sylar amca çok karizma neolaşmış. Ölen ölene kardeşim. 2. Sezonda tamamen farlı herolarla devam edecekmiş dizi öle duymuştum.
 
Zaten yanlış yoldalar hiro ve diğerleri. Sylar'ın patlayacağını sanıyorlar ama Peter patlayacak. 5 yıl sonrasını gösterdiği bölümde görmüştük. Bana sanki sezon finalinde bu patlama olayını engelleyemeyecekler gibi geliyor ya hayırlısı bakalım.
 
Erren demiş ki:
the_wall demiş ki:
O abi (heroes ile lost un senaristi olan şahsiyet) acaba o kafaya ulaşabilmek için ne yapmıştır... Yaptığı şeyi bilen var mıdır... Varsa bize de söyler mi acaba...

hayal dünyasını aşırı genişletmiş o kesin.

artık hayal dünyasını mı genişletmiş yoksa hayal dünyası mı onu genişletmiş bilemiyorum... Ama bi genişleme olduğu kesin :LOL:
 
SPAWNTheUndead haklısın bırakacam ben de izlemeyi.. Bırakacam bırakmasına da onu bırakınca yerine ne izliycem onu daha bulamadım... Onu bulunca bırakacam :)
 
pazar günleri izlicek bişey olmuyo bende oturup izliyorum ama çok sıkılıyorum, hep diyalog biraz atraksiyon istiyoruz anladık güçlüler, dünyayı kurtarcaklar ama heycan lazım olmaz böyle....
 
Geri
Üst