7 Yaş için gitar önerisi

7 yaşında kardeşime gitar almak istiyorum ortalama 10000 tl bütçem var. dijital şarj edilebilir mini amfi ve 2. el 1/2 elektro almak istiyorum. Önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Epiphone Les Paul Junior modelleri olabilir onlar 11 yaş ve üzeri diye biliyorum. Amfi olarak Katana Mini, Roland Micro Cube vb amfilere bakabilirsiniz.
https://app.hb.biz/aIpeVo7EOJq0 bu gitarı almayı düşünüyorum çok iyi bir tonu yok ama kendini geliştirebileceği kadar iyi duruyor siz ne düşünüyorsunuz? amfi için de mooer DH05I düşünüyorum. youtubeda incelemesini görüp beğendim. Mooer DH05I Hornet 5W Intelligent Gitar Amfisi

7 yaşında bir öğrencim içim vallerin 2/4 ebatında klasik gitarını almıştık panmusicten, gitar çok kaliteli çıktı, fiyatı çok uygundu, sapı rahattı ve truss rodu vardı adamlar klasik çocuk gitarına bile truss rod koymuşlar sapı da konforlu olunca çocuk sevdi gitarı, 10000 tl çok ciddi bir bütçe o kadar masraf etmek yerine önce dediğim uygun fiyatlı valler tarzı bir gitar ile yeteneğinin, ilgisinin olup olmadığını denemeyi öneririm.

7 yaşında bir öğrencim içim vallerin 2/4 ebatında klasik gitarını almıştık panmusicten, gitar çok kaliteli çıktı, fiyatı çok uygundu, sapı rahattı ve truss rodu vardı adamlar klasik çocuk gitarına bile truss rod koymuşlar sapı da konforlu olunca çocuk sevdi gitarı, 10000 tl çok ciddi bir bütçe o kadar masraf etmek yerine önce dediğim uygun fiyatlı valler tarzı bir gitar ile yeteneğinin, ilgisinin olup olmadığını denemeyi öneririm.
klasikle değil elektroyla başlatmak istiyorum farklı efektlerle vizyonu hızlı genişlesin istiyorum

klasikle değil elektroyla başlatmak istiyorum farklı efektlerle vizyonu hızlı genişlesin istiyorum
7 yaşındaki bir çocuk için elektro efektleri vs çok erken önce bi enstrümanı notaları sesleri öğrensin ilgisini çekecek mi yeteneği var mı o anlaşılsın, ben küçükleri daha çok piyanoya yönlendiriyorum gitar için rock pop parçalar o yaştaki çocuğun çok ilgisini çekmiyor. Taktir senin.

Geri