Lucky Number Slevin

başrollerde josh hartnett, bruce willis, lucy liu, morgan freeman ve ben kingsley'in oynadığı, kurgusuyla, oyuncuların kalitesiyle, mekan kullanımı ile çok başarılı bulduğum kara komedi, suç-dram filmi lucky number slevin. yorumlarınız ?
 
çocuğun o kadar rahat davranıyo olması sinir etmişti beni meğer o rahatlığın sebebi başkaymış :)
çok güzel filmdi
inside man ve bu filme 1 gün arayla gitmiştik 2 güzel filmi peşpeşe sinemada izlemek güzeldi
 
Başarılı bir film; kurgu, senaryo güzel. Bruce Willis'in oyunculuğu da bence kendini göstermiş. Sonu süprizli filmlerden olduğuna pek katılmıyorum, yani bir 6th sense gibi değil... İzlemeyenlere tavsiye olunur.
 
film baştan sona süperdi.
yalnız benden bir uyarı: sakın türkçe dublajlısına elinizi bile sürmeyin. filmin tüm güzelliği ve tüm espriler mahvedilmiş dublajla. tam anlamıyla korkunç... 8O
 
Benzerine pek çok yerde rastlayacağınız bir senaryo. Katil kim sorgulamaları, son anda patlattıkları şaşırtıcı bir son..Sadece keşke bu kadar kendilerini tekrar etmeseler.
 
Gayet şaşırtıcıydı..tek cezbedici yeri burasıydı yoksa yeraltıdır suc dünyasıdır ve benzeri unsurlar o kadarda vurgulu güclü filan değildi vurgu daha çok ana karakterin üstünde oldugundan biraz es gecilmişti atmosfer..bu yüzden de aslında işlerin hiçte bizim izledigimiz gibi olmadıgı sanırım gözümüze sokulmustu..
 
Geri
Üst