Bilinçaltı (X Olamayan Müzik) - Ankara

20 Mayıs Yolcu Bar Konser Başlangıç Saati : 17:00

GRUPLAR

Deep Inside
D'arch
Bilinçaltı
Deep Blue

Giriş : 6 Milyon (İlk içki dahil)

Afiş geldiği taktirde buraya da postlarım ;)
 
afi351so9.jpg
 
lanetli şarkı "wherever i may roam" sonrası bembeyaz bir sayfa açan bilinçaltı'ndan kusursuz bir performans izledik bu akşam :) "wherever i may roam'a hayır!" bilinçaltı'na tebrikler diyip bu nacizane satırlarıma son verirkene... tebrikler ;)
 
Artık gerçekten görmeye alıştığımız yüzler oldu. Aynı kişilerle sahneyi yaplaşınca insan o mekanı daha bir evi gibi hissediyor. :)

Tebrikelr arkadaşlar. Başarılı bir performanstı Sanırım seslerin daha iyi ayarlanmış olmasından geçen seferkine oranla daha çok eğlendim sizi dinlerken.

başarılar...
 
dünkü konser genel anlamda iyiydi.gruplar performans sıkıntısı çekmedi.ve sanırım aynı gruplarla tekrar tekrar cıkmak paylaşımı arttırdığı gibi dostluğu da pekiştiriyor..tüm çalanların eline,gelen arkadaşların da ayağına sağlık olsun;)
 
yorumlar için herkese teşekkürler... dün gerçekten bütün gruplar sağlam performaslar sergiledi... sahneden indikten sonra da çok eğlendikten bu sayede... 10 haziran'da metallica gecesi'nde görüşmek üzere... (yolcu'da tabii ki :D )
 
10 haziranda yolcu da bildiğiniz üzere bi "metallica" gecesi düzenliycez..çalınıcak şarkılar,kesinlikle diyebilirim ki,metallicanın her albümünden,her zevkinden tat vericek dinleyicilere..bekliyoruz dostlar..birlikte eğlenmeye...
 
Gelemedim nalet olsn, eminim güzel bir konser olmuştur, inş başka konserlerde beraber çalmak, dinlemek (ben böle bi anlatım bozukluu görmedim:) ) dileğiyle..
 
lichking23 demiş ki:
Gelemedim nalet olsn, eminim güzel bir konser olmuştur, inş başka konserlerde beraber çalmak, dinlemek (ben böle bi anlatım bozukluu görmedim:) ) dileğiyle..

olsun ben de TOBB'a gelicem dedim, (o kadar da artislik yaptım :D ) gelemedim... 10 haziran'da Metallica gecesine bekleriz efendim...
 
Geri
Üst