Grup için ne zaman hazırım?

bi grupla çalmadan hiç bir zaman hazır olamayacaksın bence.

en iyisi git bi grupla takıl. rica et birilerine. alırlar seni stüdyoya. görürsün nesin ne değilsin
 
Hemen git birilerini bul çal :) Grup insana sorumluluk ve heyecan verir. Kendini geliştirmen için de faydalıdır. Bunun bir zamanı yok, dediğim gibi git çal :)
 
Hocam ben GruBüZüK'ün davulcusuyum.. Hiç davul çalmak aklımda yokken arkadaşlar geldi böle böle bi grup kurcaz davul işini sen kıvırırsın dedi ve bikaç ay resmen bana sabretti.. Şuan bi şekilde bişiler yapabiliosam bu grup ark.larımın sayesindedir, yoksa kendi başıma nereye kadar giderdi bu iş bilemiorum..

Demek istediim dahil olcaın grup bu yönde cidden önemli, grup içi olumlu motivasyon oldukça, gün be gün daha iiye gidersin.. Bu biraz da şans işi..
 
Tee İlk gitara başladığım zamanlar :D sınıftaki bir kız arkadaşım grupta çalabilecek seviyede olup olmadığımı sormuştu. Bende grup için hazır olmadığımı söylemiştim...

Sonra bir zaman çaldıkları parçaları öğrenmiştim. Evde çalmaya çalıştığımda başarmıştım ama stüdyoda çalabilir miydim vs bu faktörler etkili olmuştu...

Hiç kasmadan direk bi gruba gir ve çal. Seviyen yeterse çalarsın ya da çalmazsın. hepsi bu.
 
Grubuzuk demiş ki:
Hocam ben GruBüZüK'ün davulcusuyum.. Hiç davul çalmak aklımda yokken arkadaşlar geldi böle böle bi grup kurcaz davul işini sen kıvırırsın dedi ve bikaç ay resmen bana sabretti.. Şuan bi şekilde bişiler yapabiliosam bu grup ark.larımın sayesindedir, yoksa kendi başıma nereye kadar giderdi bu iş bilemiorum..

Demek istediim dahil olcaın grup bu yönde cidden önemli, grup içi olumlu motivasyon oldukça, gün be gün daha iiye gidersin.. Bu biraz da şans işi..

Benim hikayemde biıraz grubuzuk un kine benziyor aslında msnde bır toplu konusmadayız bizim grubun baterıst i ya grup kuralım hacı vs dıyerek giriyor konuya g.dreams ı da vokal yaparız artık dedi ben hop ne oluyor vs dedım sonra aslansın kaplansın dıye gaza getırdıler beni kabul ettim simdi yaklaşık 1 ay lık bile olsa bir grubum var ve ciddi anlamda çok mutluyum.

Brutal vokal olmayı hep istemiş ama kendimi yapamadığıma inandırmıştım sayelerınde bu salak inancımdan vazgeçtım

O yuzden az buçuk bilgiyle kendi seviyendekilerle grup kurmaya bak derim çunku grupta çalmak kişiye özgüven kazandırmanın yanında tecrübede kazandırıyor..

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Kendi seviyendeki elemanlarla takıl ama bu birlikteliği uzun süreli tutmaya çalış belirli zamanlarda kötü dönemler yaşayabilirsiniz ancak geçecidir bu olaylar zamanla azalır..

belli bi süreden sonra 2 - 3 yıl gibi uzun ve emek dolu bi süreçten sonra sen ve grubun bi çok konuda ensturmanlarınıza hakim olursunuz böylece sahnede ve stüdyoda çok keyifli günler geçirebilirsiniz onedenle hiç bekleme gerekirse hiç bişey bilmeyen adamlarla çalış bişeyleri beraber öğrenin o şekilde çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz..
 
bana eski sevgilim bişey çalamazsın demişti..kimse de benden bişey beklemiyodu ki kendini bişey sanan insanların olduğu bi toplumda yaşıyoruz...benim sana diceğim kimseden çekinme rezil olurum diye korkma ama senden büyüklere hava da yapma:)....şuan da children of bodom çalıyorum bayağı da aranan bi adam oldum..korkma bişeyden
 
Sen otur estrümanın ile ilgilen ama gerçekten uğraş kendini geliştirmeye çalış. Zaman geldiğinde bir tarafların kaşınmaya başlayacak sen arayışa gireceksin yada senin durumunda olanlar seni bulacak. Sonra berarber bişey yapamayacaksınız! ama bu seni kamçılayacak aradan 3-5 sene geçecek bi bakmışsın sağda solda çalıyorsun. Anlayacağın bu iş emek ister bu iş vakit ister en önemlisi kendine zaman vereceksin ve devamlı çalışacaksın. Herşeyden önce kendine soracaksın ne istiyorum diye, verdiğin cevap'a göre de aynı orantıda çalışacaksın , önce istiyorum sonra çalışıyorum sadece istemek yetmiyor. Herşey zaman alır ve herşeyin bir zamanı var. Kenan sofuoğlunun reklamı varya aynen öyle oluyor kardeşim.
 
hehehe.. bir 4 gitarist arkadaş grup kurup stüdyoya girmiştik. bir de baktık sadece 3 gitar amfisi var, en az bilen bendim, mecbur davula oturdum. 5 senedir de kalkamadım :D

0 da olsan gir bir gruba geliştir kendini...
 
çeşitli yerlere ilan vererek seninle aynı seviyede olanlarla bir araya gelmeye çalış. Grup kurmak için bekleme,ki ne kadar erken bir gruba dahil olursan bu senin için daha iyi olur.Kendini geliştirmende de grup çalışmasının etkisi büyüktür. Tek başınayken sıkıcı olabiliyor fakat grup olunca gaza geliyosun 8)
 
Geri
Üst