Tekken Serisi(ps&ps2&ps3)

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunu olarak kabul edlir

varmı aranızda playstation'u olupta bu oyunu oynamayan? bütün serilerini yalayıp-yutmuş biri olarak.. burdan sesleniyorum: bu oyun için ps2 alınır! öyle emulatör felan zevk alamazsınız!

şimdi tekken 6 çıkacak ama ps3'e oyunun çıkış tarihi 2008 olarak gözüküyor. bizde o zamana kadar ps3 alırız inşallah!

benim favori adamlarım: kazuya, paul, law!

varmı aranızda oynayan?..

bakında gaza gelin, gidin ps2 alın!

bu video tekken 6'ya aittir

http://www.youtube.com/watch?v=ZKPl_Oc0yIo&mode=related&search=
 
Bence tekkenin en kombo adamu kingdir.%90a yakın bir kombo istatistigi var adamda.Kolunu kaptıran öldü :D hertarafını kırar yerde yuvarlar çöp tenekesine fırlatır :D

Ataride azmı oynadık hatda filmi yapıldı tekkenin ama anime bir filim.İzleyemedim ama :(
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
ben king'i severim, ama bir türlü yaptıramam kombolarını.. ustası armor king var onun hareketleri daha süperdir! :D

ben animesini buldum, şimdi bilgisayarımda nerde kayıtlı olduğunu bilmiyorum.. :(
 
Her serisini oynayip özellikle 3. oyunu yalayip yutmayi gectim yedim bitirdim tekrar yemeye basladim :) 10 defa her karakter ile bitirdim ve gelen millete sirf demolari izletmek icin oyun bitiriyordum artik :) Ilk tekken 3 ciktigi zaman ingilizce pek olmadigi icin bir sey anlamiyorsun demolardan oyunun konusunu cikarmaya calisiyorsun. Su sunun kardesi, bu bunun sevgilisi gibi tahminler yurutuyorduk.

Bu arada Tekken serileri hostur ama en cok birisiyle oynarsan ve özellikle bir grup turnuvasi ile zevkli olur. Gerci ben oyunlari tek basima oynamayi sevmiyorum, hep yanimda birisi olsun beraber bitirelim daha hosuma gidiyor :) Kuzen ile eve 10 kisi toplayip duzenlenen tekken turnuvalarini hatirliyorum da. Bir tane haraket bulup hep ayni karaktere baglanan uyuz insanlar falan :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
bende yalnız sevmem, 3. oyun gerçekten süper... hala oynarım bende. dr'u çıkaracağım diye anam ağlamıştı! :D tekken tag tournament ps2'nin ilk tekken'idir.. ilk üç oyundaki bütün karakterler mevcuttur, ama tekken 4 bana göre berbattır... kapalı alanlar değişik grafik... yani en iyisi 3 ve 5.oyunlardır.
 
insanı capoeira'ya başlatabilcek kadar karizma bir eddy gordo vardır tekken 3'de.eddie haricindeki diğer karakterlerde müthiştir.biraz güme gitse de capoeira yapan bi kız vardır Tekken 4'de o da çok taştır :D
 
1 eylul de tekken 6 geliyor

capoeira yapan kiz Christine, pekde tekken i yalamis yutmusa benzemiyosun

su anda en iyi dovus oyunu kabul edilen virtua fighter 5 (xbox 360, ps3)

tekken in cok buyuk yenilikler yapmasi gerekiyor virtua fighter i gecmesi icin

benim en sevdigim seri tekken 4, tekken 5 i aldim ve hic begenmedim
(ps3 de ps2 oyunlari sarmiyo yada)

1 aydan az zaman kaldi, ps3 coktan hazir, bakalim nasil bi oyun olucak
 
yalamış yutmuş biriyim ve eminim tekken dünya'nın en iyi dövüş oyunu! ismini unuttuk diye yalamış, yutmuş olmuyormuyuz?

ps3'e gelince... daha almama çok var :? çok pahalı, hem lcd tv yok :?
 
Karsilikli oyunlarda en keyif aldigim dovus oyunu kesinlikle Street Fighter 2' dir. (Ikibucuk denirdi bizim buralarda :D ). Tekken serisi de cok farkli ve guzel bir seri, ama daha cok aliskanliga dayanan bir oyun. Cok esnek gelmiyor bana. Cok cabuk ustalasilabiliyor nerede ne yapacaginizi ogrendiginiz zaman sonrasi da biraz tesadufe donusuyor. Kimin kimi yenecegi hic belli olmuyor yani. Oysa Street Fighter 2' da ustalasmak cok cok zor ve gercekten cok usta degilseniz iyi bilen birini yenme sansiniz yok denecek kadar az ;) (Bilgisayara karsi oynarken Street Fighter'a basar tabi, hem zevk hem de bilgisayarin yapay zekasi bakimindan o ayri konu). Tekken 2 deki tum kombolari ogrenmistim bi aralar, ozellikle King'inkiler oldukca guzel ve sadisttir :D Ama karsilikli oynarken kombolari kesebiliyorsunuz belli tus kombinasyonlariyla. 3 u de cok oynadim. 4 cok hosuma gitmesine ragmen iyi seviyeye gelecek kadar oynayabildigim bir oyun olmadi.

Bu arada o Xbox, Dreamcast veya PS gibi aletlerin konsollarindan bahsetmiyoru tabi, soyle saglam bir arcade makinada kaliteli joysticklerle karsilikli oynamanin zevki ve kalitesi boyle oyuncaklarla kiyaslanamaz bana kalirsa. :)

Streetfighter Alpha 3 de ayri bir hastaliktir tabi karsilikli dovuslerde. Onu da es gecmemek lazim.

Virtua Fighter 5 i bilmiyorum da 1 ve ikisini oynamistim PS ve arcade de. Onda da biraz rastgelelik vardi tekken gibi. Yani kol sallasaniz mesela sizden az bilen birini yenme sansiniz olabiliyor (kol sallamak derken, tabi genel dovus oyunu tecrubenizin olmasi ama bu oyunun ozel hareketlerini bilmemeniz seklinde bir kol sallamasinda bahsediyorum rastgele yuvarlamaktan degil ==rastgele yuvarlamada Soul Calibur'un ustune oyun tanimam zaten :LOL: :) ). Bir de adamlara vurdugunda o "vurulma" refleksi cok zayifti oyunda. Sanki bosluga vurmussun da rakibinin hit pointi gitmis gibi oluyordu. Hic zevkli degildi bu durum. Ama 5 te herhalde cozulmustur bu isler, ki sahneler karakterler arka planlar ve cozunurluk bu ilk iki oyunda bile inanilmazdi, simdi ne olmustur kimbilir :D )
 
gerçekden çok güzel bir oyun ilk okula giderken okula giderken abimle beraber 1 haftalımızı biriktirip 5 km yürüyerek ateri salonuna giderdik tekken oynamak için ozmanlar benim favorim jin kazua abim in kisi ise paul du adam ßir yumruk atip ßeni yenerdi gerçekden güzel bir oyun ps 2 dede oynadım hala cok guüzel
 
Heh şimdi onu yazacaktım ben de: Bu oyunu ateri solonlarında oynamak eskiden tam kraldı. Dediğiniz gibi yalnız olmuyor, en az 5 kişi başınıza üşüşecek ki, hem muhabbet olsun hem de oyun oynayalım. Bir de King Of Figters vardı. O aterinin başında bir kişi oynasa bile en az 10 kişi daha bulunurdu :D
 
deLarocx demiş ki:
Bir de King Of Figters vardı.

Dogru bak :D King of the Fighters 95'ten 2001'e kadar tum versiyonlarini deli gibi oynadigim bir oyundu. Ozellikle 97'den sonra iyice zevklilesmeye baslayan bir seri olmustu. Hemen hemen tum adamlarin tum kombo ve ozel hareketlerini de bilirdim oyundaki, hala da cogunu hatirlarim :D Karsi karsiya oynama bakimindan da cok zevlki bir seridir, ayrica bilgisayarin yapay zekasi da rakipleri oldukca disli ve zevkli kilar.

Her sene de bir oyun cikiyordu, en son 2005 te falan ankara'da fantasyland e bir ugradigimda KOTF 2005 vardi mesela, onu biliyorum :D
 
Geri
Üst