Hipotenüs

waterman__ demiş ki:
AnyDreams demiş ki:
bırkac kısı anladı dıye hemen cekılme koseye lutfen bende anlamak ıstıyorum hazırladıgım tez bosa cıkamaz...
ermenı soykırımı hakkında donem basından berı bır odev hazırlıyordum..tarıhı bılmıyorsun dıye suclama benı...ozellıklede turklugumden suphe duydurma benı rıca ederım..
takıldıgım bır konu su goruslerınıze ters dusen bır gorus meydana cıktımı hemen ya kacıyorsunuz yada asagılamaya cabalıyorsunuz..nerde sızın edebıyet ruhunuz ..nerde sızın muzık ruhunuz..en onemlısı ınsanlıgınız..
anlatın bılelım tek takıldıgım mevzuat bu!!!


valla biz burdayiz kacip gitmeye de niyetimiz yok sadece uzamasin diye grubumuzun adi kirlenmesin diye susalim dedik ama sen istedin tabiki de konusurz...
senin tezin guzel olabilir ama bence bir daha tez yazmalisin ermeni konusu hakkinda pek ii seyler yapamamissin ki bu sekilde konusuyorsun... sen saglam bi turkte olabilirsin ama bunu bu yaptigin baslikta goremedik ve bu yuzden sana boyle sert ciktik sen bir anda ermeniler savunurcasina konustun ve bizler saglam turkler oldugumuz icin bu sekildki konusmalara tahammulumuz yok bunu bilesin ... barisarockla gecen mevzuyu da arkadasim sana bi bir anlatir bunu yasayan o aslinda bassci arkadasimiz yasadi bunu yrn da mutlaka sana anlaticak bu konuyu o zaman okursun muradina da erersin .



Arkadaslar olay farklı algılanmıs ..ermenı taraftarı gıbı konusmadıgımdan emınım.. dun aksam gundeme tasımısdım baslıgınızı kı grubunuzun adının boyle bır olaya karıstıgı ıcın uzgundum..baslıgınız kırlenıyordu ve bence halada kırlenmekde.. gundeme actıgımız baslık sılınmıs.. :? nedenını ozel bır olay dıye, burada tartısılamaz gıbısınden bısı beyan etmıs moderator arkadasım ewet ama bu ozel bır olay olmakdan cokdan cıkmadımı sızcede.??
Bir sweat gıydı dıye yargılaması degıl artık konu..bence barısarock festıvalını duzenleyenlerın amacı ırkcılık ayrımına veya soadın mıde bulandırıcı protestolarına dıkkat cekmek olmamalı ..
orda barısın guzellıgı hatırlanır..yanı hatırlanmalı..🙁
yanlız hala anlamadıgım bırsey var barısarockla ermenı soykırımının ne alakası var..
sanırım organızatorlerle alakalı bır problem olsa gerek..
soadın yaptıgı davranısların tamamen reklam amaclı oldugunu dusunuyorum ben..
neden dersenız..
farkında degılmısınız grup bu propagandalarıyla bır yerlere geldı yanı yedıgı ekmek yıne asıl turk mılletı sayesınde..{bogazında kalır umarım..}
anlamıyorum hala neden bu kadar gosterıslı bır organızasyona okadar IQ'su dusuk ınsanlar..
lanet olsun ... baska ne dıyebılırımkı??
boyle kohne zıhınler var oldukca bızler ne yapabılırızkı??
en ıyı yaptıgımız sey ya susmak yada bagırmak..
bagıranların sonuna kadar arkasındayım..arkasındayız.. 😉
aslında olaya bıraz polıtık bakıyor sevgılı organızatorler..:S yada olmaya calısanlar ne dersınız?? 8O
bızler turkıye olarak her yıl eurovısıonda ermenıstan bıze 1 puan bıle vermezken onlara butun puanlarımızı paylastırıoruz!! neden??
işde bızım gıbı ermenılerın asıl yuzunu gorenlerle bırlıkte ..ıyı nıyetlı davranarak polıtık bırseyler elde etmeye calısan ustlerımızde var..:S yazık..
son olarak maruz bırakıldıgınız durum gercekden ıcler acısı..yazık ya lanetleyemıyorsun bıle korkusuz sarhoşları ...:? :?
arkadaslar barıs ıstıyorsak savasmalıyız!! bunun ıcın saman altından su yurutmek fılan olmamalı amacımız..madem soad bızı asagılıyor bızde onları ezelım gıbı bır tutum ıcınde degılım yanlıs anlasılmasın fakat yaptıları yanlarına kalamaz..mıllet-ı sadıka dedıgımız ırk oncelerı ıngılız we amerıkan mandasında bırseyler olmaya cabalarken sımdı ıse fransızların sayesınde yurt edınmeye ugrasıyorlar..tamam anlıyorum edınsınler yurtlarını ama neden camur atarak yapıyorlarkı bunu...
nedır bunun esprısı :? :?
gıdıp kafalarını gozlerını yaralım demıyor kımse bızım ıstedıgımız savasda bu degıl.. tarıh nedır bılenler savasın kaca ayrıldıgınıda bılır (ve bana tarıhı ogretmeye kalkmaz ..)
bıldıgınız gıbı sıcak savas yapmak yerıne soguk savasda yapabılırız..cunku bız neyızkı sımdı(en azından kendı adıma konusuyorum) polıtıkacılarımızın yaptıgı gıbı onları poh pohlamak yerıne bızler muzıgımızı kullanarak onların balonlarını sondurebılırız..farkındaysanız muzık herseye derman olabılmekde..
son olarak;
gundemde olayı kısaca ozetleyen sevgılı 'atess' nıcklı arkadasıma ve bugun olayı acıklayan 'kutayjason' nıcklı arkadasıma tesekkurlerımı sunarım..
tek temennım basınıza gelenlerı farklı anlayıp baska yonlere ceken forum sakınlerının olmaması kı bu sayede forumunuz dahada kırlenmeye devam edecekdır..
herkes huzurla kalsın.. 😉
 
bu arada biz basligimizi kirletmiyoruz bunu kafaniza sokun bize yapilan cirkin sozlere karsi bu sekilde baslik acilmasi grekiyordu actik bitti bir daha karsilasirsak boyle bir baslikta acariz bu kimseyi ilgilendirmez... bundan sonra baarilarimizida konusuruz ... ilerideki programlarimizi buradan da takip edebilirsiniz...
 
12331179810690tp1.jpg

dsc00066ze6.jpg

dsc00067uc1.jpg

dsc00073mw5.jpg

]
71489593ea2.jpg


64572764yb2.jpg

62358948wn1.jpg


12ew7.jpg


1000748je4.jpg

1000750iu6.jpg

1000756oh3.jpg

dsc00022eg3.jpg

dsc00025aq0.jpg

dsc00031bo5.jpg

dsc00027rm7.jpg

dsc00032dv8.jpg


aspl2.jpg





Live Performans: http://www.youtube.com/watch?v=4d2rH-4yK2Q
 
atess demiş ki:
:!: BARIŞAROCK :!:

Böyle adı güzel bir festivalde bu kadar gereksiz insanlar bulunur diyerek sözümüze başlıyoruz...3 haziran 2007 manisa akhisarda vermiş olduğumuz konserden sonra gelip buyrun standımıza sizide BARIŞAROCK ta görmek istiyoruz diyen bir kaç (sanırızki organizasyonun ne için olduğunu bilmiyorlar) kişi çok gereksiz cümlerle kendilerini ve organizasyonu yerin dibine sokmuş bulunmaktadırlar..Eğer bir Türkün üstünde ANTİSOAD yazan bir tişört varsa bu olay tişörtü giyenin ayıbı değil onu "neden giydin" Diyenlerin ayıbıdır..Kendi bilmez bir şekilde ermenileri savunarak bu konserde çıkamazsınız diyen yetkisini kendine sunan stand yetkililerine ne yazıkki gülmekten başka birşey yapamamaktayız..Eğer bir insan aslını inkar ediyorsa barış onun ne haddine ki! Bizim atalarımıza hatta Atatürk'e küfürler saydırarak konserlere çıkan ermeni grup türk insanına iftira yağmurları tutmakla kalmamış düşman olarak saymakta! Ve bunun üzerine barışarock stand yetkilileri Alternatif konserler vererek Bir takım mesajlar verebilceklerini zannediyorlar..En azından biraz gururlu olalım Ne kaybedeceğiz görelim!! Bırakalımda barışı önce içimizde halledelim...Ne yazıkki bir stand da BARIŞAROCK yazıyor ve standın içi dayanılmaz bir alkol kokusu içinde votkalar biralar dans ediyor...En azından bunu halka açık yerlerde yapmayın diyerek en güzel mesajı bizlerin verebilceğini düşünüyoruz..VE SON SÖZ OLARAK HERKESİ BU KONUYA DAVET EDİYORUZ!...

SON SES NE KADAR YÜKSEK????

hacı bende akhisarlıyım. burdaki barışarockçı dediğin tipler aynen senin anlattığın gibi. Poser denen kelime bu tipler için özel üretilmiş herhalde. valla biz bunlara bakıp bakıp çok gülüyoz.
 
Boran hoşgeldin kardeşim 🙂 trafiğe takıldı dedik önce! sonra rehin aldık geliyor dedik ! geldin hele şükür 🙂 Haydi hayırlısı olsun diyorum..yakın zamanda tekrar karşınızda olucaz. :twisted:


hipotenus1up1.jpg
 
Yeni grup arkadaslarima hosgeldiniz diyorum. Eski grup arkadaslarima da yollarinin acik olmasini diler ve ilerde basarili olacaklarindan emin oldugumu belirtmek isterim. Biz hipotenus olarak yolumuza devam ediyoruz. Gelecekten umutluyum ve gecmisimle gurur duyuyorum... Basligimiza ne olursa olsun yazan arkadaslara tesekkurlerimi sunuyorumm... 🙂
 

Geri
Üst