Z
zonk
nuwanda demiş ki:zonk demiş ki:nuwanda demiş ki:harbiden amatörlere hitap eden bir yarışma olmuş. 637 eser arasında en amatör 10 eseri seçip güzel bir salça kalça karışımı yapılmış. harbiden saçma. kriterler neler, juri kim merak ediyorum
Bu kadar iddialı konuşmalarından dolayı şarkılarını dinledim...
Kendine gel , yaptığın kayıtta amatör bir müzisyenin bile duyabileceği düzeyde detonasyonlar mevcut. Daha fazla da konuşmak istemiyorum. Yaptığınız kayıtlar da şuan çoğu amatör ev studyosunda yapılabilecek işler. Kendine gel rock güzeldir gerisi basittir diye bişey yok bu müzisyenlik değil misyonerlik... İlk 10 da benim de eksik bulduum noktalar war ama diyebilirim ki güzel bir ilk 10. Ama ilk 10 u yapan adamlar türkiyede adı sanı olan ve profesyonel işler yapan adamlar( hatta alanlarında en iyiler içindeler). Bu yüzden ben eleştirimi kendimce ve kendi içimde yapıyorum. Sen kim oluyosun da hangi taşa dirseğini yaslayıp en amatör iş diyebiliyosun üstelik elindeki kayıtlar doğrudan amatör olarak adlandırılabilir ve özensiz işlerken....
İlk 10 da canlı performansların da olduğu kayıtlar var ve ciddi gruplar nokiadan önce de adları vardı emin ol sonra da olacak....
A due carmen - Nedim caner üstün - Ortaya karışık ÇOK İYİ GRUPLAR ve MÜZİSYENLER sen yaptığın işle bunları bu şekilde eleştirme hakkına sahip değilsin....
Erdem - Evren Furtuna & Hikmet altunbaşlıar ve xoxhead , elektrnik müzik adına çok başarılı çalışmalar.
Şu ya da bu müzik iyidir diye bişey YOK !!! başarılı iş hangi alanda olursa olsun iyidir ve emin ol elektronik müzik elektronik olduğu için bazı müzik kültürü az olan insanlarca kolay yapılan iştir diye nitelendiriliyor.
Önce doğru düzgün müzikalitesi olan, doğru çalınmış ve olmayınca baştan alınmış işler yap ; sonra belki bazı konularda bir iki cümle söyleme hakkına sahip olursun....
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ?
İşte koptuğum noktadır.
1 mesajı olan birinin gelip bir olayı saçma sapan bir yerinden tutup saçmalaması.
Ben ne, neden beni seçmediler dedim, ne de çokbilmişler gibi eleştiri yaptım. Bu tür eleştirilerde hemen eleştirenin yaptığı işe bakılır ve beğenilmezse hambur humbur dalınır.
Bak canım arkadaşım ben neden bizi seçmediler demedim zaten seçmesinler bizi seçselerde saçmalık olacaktı zaten bir çok kişi gibi reklam için katıldık. Ama söylediğim şey şu oradaki hiçbir şarkı diğer 634 eserden artısı olan şarkılar değil.
Meyan'ın, Pul'un, Pastil'in v.s. 'nin neden seçilmediğini sorgulayalım bence. onları dinleyelim sonra ilk 10 u dinleyelim bakalım bakalım ne saçmalanmış.
Bak ancak ben seni eleştirdikten sonra anlaşılabilir bişeyler yazmışsın ör: neden vs vs... grupların seçilmediğini sorgulayalım derken. ama ilk mesajını lütfen bi oku. benim kızdığım nokta senin seçilip seçilmeme durumuna tepki verip vermeme durumun değil senin ulu orta ilk 10 a korkusuzca en amatör diyebilmen ve salça kalça gigi tabirler kullanman. konuyu dallandırmayalım polemik yapmayalım yazdığın ilk mesaj çok açık bi şekilde seviyesiz bi çıkışmadır bunu da tartışmamıza gerek yok....