Pedal Için Adaptör Sorunu

Merhabalar geçenlerde bi konu açmıştım ve çözüme ulaşmıştım çoklu bir adaptörle. Sıkıntı yoktu bu güne kadar arada yanık kokuyordu ama çok çok azdı her adaptörde normal olan bi ısınması vardı kullanmadığım zamanlarda çekiyodum ancak ne olduysa bugün oldu. Birazcık prizde takılı unutmuş olacağım ki çok da değil aslında bi anda bi yanık kokusu sardı odamı ve takibinde evin şartelleri attı. Hemen pedaldan söküp, wah pedalı bu arada, pedalın pilini taktım ve denedim bi sıkıntı farkedemedim. Ancak bu uzun vadede başımı ağrıtır mı? Veya takılı kaldığı sürede pedala, gitara (3'ü bağlı, amfi kapalı idi) az da olsa zararda bulunmuş mudur? Daha takmama kararı aldım çok da dandik bi ürüne benzemiyor ama daha önce adaptör kullanmadığım için bilemiyorum nasıl wah pedalım için iyi bir adaptör bulurum, pille uğraşmak istemiyorum. Bunda amper, watt, vs özellikleri uyuşuyordu ancak böyle bi sıkıntı oldu. Tek sıkıntısı çok takılı kalmış olması mıdır acaba? Fazla soru sordum ama forumların amacı da bu değil midir zaten? :) Üstün bilgilerinize dayanarak cevaplarınızı bekliyorum.

Bahsi geçen ürün

8M7M7n.jpg


Pedal ise klasik cry baby standart wah gcb95
 
Bu tür "her yola gelen" dandik çin malı adaptörler başınızı ağrıtır.Sadece 9 volt özelliği olan "regüleli:)D)" bir adaptör almanızı tavsiye ederim.
 
Son derece dandik bir ürün bence bir an önce çöpe atın. Şalter attı, kokuyu duydunuz, ısınmayı gördünüz ve hala kullanmaya devam mı ediyorsunuz? Sorun olur mu? mu? !! Evi yakarsınız !
 
O adaptorler yazan degeri bile vermiyor aman diyim ihmale gelmez. Sonucta gitarinizin telleri bir sekil o dandik adaptore bagli ve parmaklarinizda tellere degiyor. Gerisini yazmayayim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Değiştirdim, bu olaydan sonra kullanım için sorun olur mu demek istemedim bu olan olay sorun yapmış mıdır manyetik parçalara demek istedim.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler
 
Geri
Üst