8.000 TL Prosesör Önerisi

1.5 yıldır gitar çalıyorum, evde ve aşırı büyük olmayan sahnelerde çalıcağım sesin analogluluğu ve ilk defa prosesör kullanıcağım için kullanım kolaylığı benim için önemli bu fiyat bandında önerebileceğiniz ürün varsa sevinirim.

Mooer ge150 kullanıyorum. Tonları vs. konusunda gayet memnunum fiyatına göre oldukça kaliteli. Kullanım kolaylığı olarak da gayet sade ve rahat anlaşılır bir cihaz. 7500tl civarındaymış şuanda sıfırı. İncelemeleri vs. mevcut eğer hoşunuza giderse benim önerebileceğim bir prosesördür.

Mooer ge150 kullanıyorum. Tonları vs. konusunda gayet memnunum fiyatına göre oldukça kaliteli. Kullanım kolaylığı olarak da gayet sade ve rahat anlaşılır bir cihaz. 7500tl civarındaymış şuanda sıfırı. İncelemeleri vs. mevcut eğer hoşunuza giderse benim önerebileceğim bir prosesördür.
Gitar olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de ge150 düşünüyorum ama belki biraz daha paraya kıyıp ge200 alabilirim

İkinci el almanızı öneririm öncelikle. Daha ucuza neredeyse sıfır kondisyonda ikinci el yakalayabilirsiniz. Son dönemde çok yükselen nux ve boss prosesörleri boşverip line6 ailesinden herhangi bir prosesör alabilirsiniz line6 hepsini döver. Diğerleri line6 karşısında hala çömez durumdalar vereceğiniz parayı hak etmezler. Mg300 berbat ötesidir. Hatta şuan çok yeni sayılan mg30 bile berbattır… test edildi onaylandı

İkinci el almanızı öneririm öncelikle. Daha ucuza neredeyse sıfır kondisyonda ikinci el yakalayabilirsiniz. Son dönemde çok yükselen nux ve boss prosesörleri boşverip line6 ailesinden herhangi bir prosesör alabilirsiniz line6 hepsini döver. Diğerleri line6 karşısında hala çömez durumdalar vereceğiniz parayı hak etmezler. Mg300 berbat ötesidir. Hatta şuan çok yeni sayılan mg30 bile berbattır… test edildi onaylandı
Sizce ikinci el prosesör almak bir tık riskli olmaz mı gitar falan değil sonuçta teknolojik bir alet ve aldığımız zaman garantisi vs de olmuyor

Sizce ikinci el prosesör almak bir tık riskli olmaz mı gitar falan değil sonuçta teknolojik bir alet ve aldığımız zaman garantisi vs de olmuyor
Tabii ki her şey gibi riskleri var. Garantili ikinci el de bulmanız mümkün. Ben garantiye çok takılmıyorum artık hiçbir şeyde. Ülkemizdeki garanti muhabbetleri olması gereken gibi değil zaten. Garantisi olduğu halde firmanın bir türlü çözemediği sıkıntılarımız da olabiliyor artık.
Zaten üstüne bira, viski, hatay dürüm sosu dökülmediği sürece öyle çok bozulan aletler değiller. Aldığınız kişi size; dostum cihazı kullan sorun olursa 1 hafta içinde geri alırım” gibi bir güven oluşturursa almamanız için bir sebep kalmıyor. Almadan önce satıcı yanınızdayken de bir denemenizde fayda var.

Teşekkür ederim fakat yaşadığım bölgede istediğim fiyata Line 6 prosesör bulamadım bulursam düşüneceğim peki Boss ME-80'nin hiç mi oluru yok ?

evde temiz kullanıldıysa risk olmaz... gitar daha riskli, sağa sola giderken düşmüş olur, darbe almış olur, soğukta, sıcakta kalmış olur vs vs... prosesör laptop gibi masada duruyor - satıcı sahne müzisyeni ise bilemem

Çok aceleniz yoksa 1-2 ay daha bekleyin derim. Headrushlar 2.elde biraz daha yelken salacak fiyatlarda, sen de bu arada biraz daha bütçeni arttırabilirsin. İlandaki gibi çok uyguna çokça ürünün düşeceğini düşünüyorum özellikle Flex Prime'ın piyasaya çıkmasıyla. Hatta Mooer GE300'lerin dahi fiyatları biraz daha düşebilir. Headrush piyasayı karıştıracak yeni yılda.

MX5 fiyatına Gigboard satılıyor.

Çok aceleniz yoksa 1-2 ay daha bekleyin derim. Headrushlar 2.elde biraz daha yelken salacak fiyatlarda, sen de bu arada biraz daha bütçeni arttırabilirsin. İlandaki gibi çok uyguna çokça ürünün düşeceğini düşünüyorum özellikle Flex Prime'ın piyasaya çıkmasıyla. Hatta Mooer GE300'lerin dahi fiyatları biraz daha düşebilir. Headrush piyasayı karıştıracak yeni yılda.

MX5 fiyatına Gigboard satılıyor.

Hocam 1-2 ay daha beklemem zor 2 hafta sonra önemli bir konserim var, Gigboard'ın fiyatı güzel ama malesef bütçemi aşıyor şuan aklımda Mooer GE200, Boss ME-80 ve Line 6 HD 300/500 var.

Ge150 kullanıcısıyım...sıfır üretimi durduğu için stoklara girmesini bence beklemeyin, mooer başka modellere geçeli çok oldu, 150'nin de lithium pil vb eklenmiş yeni versiyonunu daha yeni tanıttılar o yüzden eskisinin sıfırı gelmez artık...ikinci el olarak 4000-4500TL'den fazla da vermeyin derim...200'lerde daha fazla amfi seçeneği olur, cpu gücü daha yüksek olduğu için sinyal zincirine daha fazla efekt aktif edebilirsiniz ama bence 150 2 senelik gitariste rahat yeter...150 ayrıca standart bir gigbag in ön gözüne girer, ek çanta taşıtmaz, 200 ise çok daha büyük bir cihaz, gerçekten ihtiyacınız yoksa uzun vadede sıkar...konserde bol şanslar...

ge200 2 sene kullandım hiç üzmedi amfileri kabinleri gayet başarılıydı.ikinci ellerini 8in altına da bulabilirsin.ancak konser sahne meselesi varsa ge300e geçme sebebim tam da bu olmuştu.3-4 farklı ton kullanacağın bi şarkıdaysan düğmelere basarken yoruluyorsun , bazen yanlış tona geçiyorsun falan.
ev için gayet iyi , sahne için repertuvara bağlı olarak yorucu ama alışınca idare edilebilir.

Geri