8-10k bütçeye üzmeyecek amfi

• Konuyu açan Konuyu açan Sarper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar selamlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum forumda ki başlıkları okudum fakat güncel bir cevap almak için başlık açmak istedim.

Çarşamba günü Squier affinity strat alacağım fakat amfi konusunda çok kararsızım, Zuhalde ki çalışan kozmos blaze 30 önerdi fakat o kadar ufak tefek bir şey ki bundan nasıl ses çıkacak diye düşündürtüyor adamı. Bir arkadaşım da blackstar var 10wattlık eğer hiç bir fikir oluşmaz ise muhtemelen onu alacağım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar selamlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum forumda ki başlıkları okudum fakat güncel bir cevap almak için başlık açmak istedim.

Çarşamba günü Squier affinity strat alacağım fakat amfi konusunda çok kararsızım, Zuhalde ki çalışan kozmos blaze 30 önerdi fakat o kadar ufak tefek bir şey ki bundan nasıl ses çıkacak diye düşündürtüyor adamı. Bir arkadaşım da blackstar var 10wattlık eğer hiç bir fikir oluşmaz ise muhtemelen onu alacağım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
https://shbd.io/s/EdXzwRry o bütçe aralığında bence en güzel amfi budur. Garantili faturalı satıyorum düşünürsen

arkadaşım o paralara küçücük amfi alma ses bile alamazsın. o paralara sana marshall valvastate vs100 amfi veriyim 100watt olması seni korkutmasın ev ortamında kısık seviyede bile güzel tonlar alırsın

Hocam part time çalışıyorum taksitle alacağım için ikinci el düşünmüyorum teşekkürler yine d
Sıfır olarak o fiyat aralığında pek düzgün birşey yok. O oyuncak amfilerden de alma hacimli ses alamazsın çünkü tat vermez. Kocaman birşeye de gerek yok ama hoparlörü en az 8 inch olsun derim. Kozmos falan da önermiyorum ama dene bak gelen ses hoşuna giderse alırsın. Mağazaların çoğu da zaten taksite artık vade farkı koyuyor. Taksitli nakit avansla ikinci el alabilirsin aynı şey oluyor. Benim amfiyi al diye demiyorum ama ikinci elde bir tek o fiyat aralığına düzgün birşeyler bulabilirsin.

Geri