Baslik icin biraz erken olsa da, doviz kurlarinin gidisatindan dolayi basligi simdi acmak iyi olacak. Cunku ortam duruldugunda yazacak bir sey kalmayabilir buraya. 😀
Birkac yildir surekli hale gelen bir basligi devam ettirmek istiyorum. 2018 yili icin planladiginiz, aklinizda olan, almayi dusundugunuz muzik ekipmanlarini yazarsaniz, sene sonunda ufak capli bir degerlendirme (ve aradiklarinizi satanlar icin de bir ulasma yolu 😀) olur. Ayrica bir yil icerisinde isteklerin ne kadar degistigini farketmek gercekten sasirtici oluyor. 😀
Kendi adima bu kurlarda zor olsa da, uygun sartlarda, elimden cikarmayi dusundugum seyler satildikca istedigim birkac malzeme soyle;
-Projem icin fender srv sig. strat sapi almak istiyorum. Bu listedeki en cok istedigim is bu sanirim.
-Supro black magick ya da comet
(Bu tarz bir amfiyi bayagidir istiyordum ama bu yil kararliyim.)
-Kaliteli Patch Kablolari
-Gretsch G9202 Resonator
-Fulltone Deja Vibe
-Foxrox Octron
-Ibanez TS808/TS808HW
(Pedalboardun temellerini artik tamamlamak istiyorum ama bu kesin sarkacak gibi)
-Seymour Duncan Pearly Gates Set
(Les paulum icin, uzerindeki set satilirsa..)
- Uygun fiyatlara denk gelirse kayit isleri icin amfimi kullanabilecegim bir sistem toplamaya giris yapabilirim.
-Gretsch Double Jet
(Bu da fantezi bolumuydu 😀)
Forumdaki canliligi biraz daha arttirmasi umidiyle. Sizlerin de mesajlarini bekliyorum.
Ayrica bkz.
2015'te Kim Ne Almak Istiyor?
2016'da Kim Ne Almak Istiyor?
2017'de Kim Ne Almak Istiyor?
Birkac yildir surekli hale gelen bir basligi devam ettirmek istiyorum. 2018 yili icin planladiginiz, aklinizda olan, almayi dusundugunuz muzik ekipmanlarini yazarsaniz, sene sonunda ufak capli bir degerlendirme (ve aradiklarinizi satanlar icin de bir ulasma yolu 😀) olur. Ayrica bir yil icerisinde isteklerin ne kadar degistigini farketmek gercekten sasirtici oluyor. 😀
Kendi adima bu kurlarda zor olsa da, uygun sartlarda, elimden cikarmayi dusundugum seyler satildikca istedigim birkac malzeme soyle;
-Projem icin fender srv sig. strat sapi almak istiyorum. Bu listedeki en cok istedigim is bu sanirim.
-Supro black magick ya da comet
(Bu tarz bir amfiyi bayagidir istiyordum ama bu yil kararliyim.)
-Kaliteli Patch Kablolari
-Gretsch G9202 Resonator
-Fulltone Deja Vibe
-Foxrox Octron
-Ibanez TS808/TS808HW
(Pedalboardun temellerini artik tamamlamak istiyorum ama bu kesin sarkacak gibi)
-Seymour Duncan Pearly Gates Set
(Les paulum icin, uzerindeki set satilirsa..)
- Uygun fiyatlara denk gelirse kayit isleri icin amfimi kullanabilecegim bir sistem toplamaya giris yapabilirim.
-Gretsch Double Jet
(Bu da fantezi bolumuydu 😀)
Forumdaki canliligi biraz daha arttirmasi umidiyle. Sizlerin de mesajlarini bekliyorum.
Ayrica bkz.
2015'te Kim Ne Almak Istiyor?
2016'da Kim Ne Almak Istiyor?
2017'de Kim Ne Almak Istiyor?
Son düzenleme: