Amfi Yerine Power Mixer (acil)

Arkadaşlar merhaba ben bass gitara başlamaya karar verdim ve alacağım gitarla amfiyi belirlemiştim. Bu cumartesi gidip alacaktım ikisini de fakat sonra dayım bana dexun pro 882d vermeyi teklif etti. 2x100 veya 2x500watt sanırım hangisi hatırlamıyorum. Videosunu da attı mikrofon bağlamış ve arkadan müzik vermiş bilgisayardan gayet güzel ses çıkıyor. Mixerla beraber hoparlör de verecekler sanırım. İki şey soracağım ve cumartesiye kadar karar vermem gerektiği için biraz acil. Çünkü amfiyi ikinci el alacağım ve adama cumartesiye kadar haber vereceğim dedim. Almayı düşündüğüm amfi de Marshall MB30'du bu arada.

1.) dexun pro 882d'ye bass gitarı direkt bağlarsam hiçbir şey bozulmadan çalışır mı? Evde pratik yapabilir miyim ses kalitesi ne olur?
2.) İki tane elektrogitar çalan arkadaşım var, onları alsam onlar da mixera direkt bağlasa güzel sonuç elde eder miyiz ve yine hiçbir şey bozulmadan çalışır mı?

Yani özetle dexun pro 882d 2x100(veya2x500 tam hatırlamıyorum) ile marshall amfi almadan devam mı edeyim yoksa illa amfi almam gerekir mi? Şimdiden çok teşekkürler
 
Geri
Üst