Usb Ses Kartı Tavsiyesi ?

Selam arkadaşlar bu aralar bir tane ses kartı almak istiyorum.3 Tane Ses Kartı Arasında Kararsız Kaldım. Öncelikle çaldıgım enstrman klavye ve müzik yazılımları ile ugrasıyorum. Ses kartı istememdeki sebep

1. Klavyeyi midi klavye olarak kullanabiliyorum. vsti kullanırken tuşa bastıgımda sesde gecikme oluyor ee dogal olarak çalamıyorum.Bu midi gecikmesini engelleyebilecegim ses kartı hangisidir ?

2. Klavyede demo yapmak istiyorum ve bu kaydı temiz ve net bir şekilde almak istiyorum.

3.Krk 8400 referans kulaklıgı kullanıyorum. ama laptopun onboard ses kartında pek verim alamıyorum yine sesler net geliyor ama ses kartı ile daha iyi sonuc alabilirim diye düşünüyorum.

Aklımdaki marka modeller bunlar sizce hangisi iyi ? alırken hangi özelliklere bakmam gerek ? 2 giriş olsa yeterli.

1. M-AUDIO M-Track 2x2
COMPEL | SES KARTLARI | M-AUDIO M-Track 2x2

2. Focusrite 2i2
https://www.infomusicshop.com/focusr...saAperEALw_wcB

3.Steinberg Ur22
Steinberg UR22 USB 2.0 Ses Kartı
 
Eğer Cubase kullanıyorsan Steinberg Ur22 modelini almanı tavsiye ederim. Ama bu model tercihlerin arasonda son sorada ise ve Focusrite ide düşünüyorsan Focusrite almanı öneririm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Onerin icin sagol. Tercih siralamasi yok bu fiyat araliginda bu secenekler var. Focusrite hakkinda dip ses sorunu cok duydum.ur22 arastirdim mesela kulaklik cikisi 40 ohm focus ve maudioda 10 ohm. Tam detayli bakamadm diger ozellillere. Bu arada daw destegi fark ediyormu fl studio studio onede kullanamiyormuyum. M audioda usb type c baglantisi var o kafama karistirdi ama tabi kayit konusunda nasil bilemem
 
Geri
Üst