bedroomdrunk

arkadaşlar üzülerek söylüyorum, yaşı 18'den küçük olanları alamayacağız Dummy'e. Geçenlerde 3 gün kapatıldı mekan bunun yüzünden, bu aralar temkinli davranmak istiyorlar haklı olarak.

anons olarak dursun bu da burada :)

bu arada
konser organizasyonunun son hali şöyledir:

Tarih: 17 Ekim Pazar

Mekan: Dummy

A.Y.I.L.A.R.
Bedroomdrunk
Dengesiz Herifler

giriş 5 milyon + ilk bira beleş

saat 19:00 (muhtemelen)

beklerizzz
 
=( ekincim çok üzgünüz, keşke elimizden bir şey gelebilseydi; fakat anladığım kadarıyla mekan görevlileri sırf yaş sınırı yüzünden the next highway'in bile çıkmasına izin vermemiş. yine şansı denemek var aslında ama bir defa kıllık çıktı mı illa ki devam ettirirler gibi geliyor bana...
 
ulen o konserde en kaliteli en düzgün müziği yapan bedroomdrunk idi. oradaki genel pank konseptine göre yavaş gelmesi midir bu pek objektif olmayan yorumun kaynağı?
 
ilk olarak; zortezurtek'e organizasyondaki başarısından ötürü ve desteği için teşekkür ederiz.

ikinci olarak; maxwellmurder ile bu konserde beraber çıkma konusunu konuşurken çok heycanlanmıştık, çok ilginç olacağını düşünmüştük ki ilginçti de bence. lakin bize karşı bazi tahriklerde bulunan, ve çok açık ki müzik dinlemek için değil de şımarıklık yapmak için gelmiş olan insanlara pek ilginç gelmemiş anlaşılan.

üçüncü olarak; çalamama konusuna gelince...bence çok iyi çaldık.

ve son olarak, "punk" olmak ya da kendine "punk kimliği" yapıştırmak başkalarına olabildiğince saygısızlık yapmaya çalışmak anlamına gelmediğini hatırlatmak isterim.

ikinci son olarak da; sahneden indikten sonra bizi kutlayan ve desteklerini bildiren insanlara teşekkürü bir borç bilirim.
 
Abine kızıyorsun ya yorum yapıyoruz burada....Güzel çaldığınız için mi arka tarafın hepsi dalga geçiyordu.Bir kere ritim problemi çoktu..
 
fikrini söylediğin için teşekkür ederiz lepistes, sonuçta saygı duyuyoruz sana ve böyle düşünmene hiçbirimiz sinirlenmeyiz, düşündüğün şeyi dürüstçe söylemek de önemli bir şey. ama evrim'in kastettiği şey senin bahsettiklerin değil, o daha farklı bir noktadan alıyor-ki ben de öyle yapacağım.

keşke manhattan'daki konserimizde olduğu gibi bok gibi çalsaydık da evet haklısın diyebilseydik. lakin hayatında ilk defa kız görmüş gibi laf atıp nasıl çaldığım(ız)dan ziyade nasıl göründüğü(me)müze bakıp küfür eden çok çılgın gençliğe anlam veremedim. evet benim bir kukum var arkadaşlar. tıpkı annenizde olduğu gibi.
neyse, sahnede çalan grubu beğenmezsin, iyi çaldıklarını düşünmezsin o ayrı, ama kalkıp deve güreşi yapmak, laf atmak gerçekten pank olmak falan değil; bence alakası bile yok. bu arada post punk-avant garde rock yapan gruba british pop diye laf atmak nasıl bir müzik kültürüdür onu da çözemedim. ve bu kafayla da gidilirse yapılan konserleri kimse sallamaz- ki dün 3 birayla kafayı bulan pank arkadaşlarımızın çıkardığı kavgaları görenler de bilir, hakikaten gidişat bu.

konsere gelen ve gerçekten adam yerine koyup dinleyen herkese çok teşekkür ederiz. ve evet, sahneden indikten sonra bizi kutlayıp desteğini bildiren ve iyi çalmış olduğumuza beni bile ikna eden arkadaşlara da teşekkürler.
 
lepistes demiş ki:
Güzel çaldığınız için mi arka tarafın hepsi dalga geçiyordu.Bir kere ritim problemi çoktu..

1-bu çok doğal, herkes birbiriyle dalga geçebilir. zira bizim de dalga geçtiğimiz gruplar ve insanlar oldu.
2-haklısın gerçekten güzel çalmamışızdır. ki bunu ben de zaman zaman düşünüyorum.
3-bizim zaten ritmi ve melodiyi özellikle bozduğumuzu ve bazı yerlerde ikisine de geri döndüğümüzü fark edersen bunun bir problem olmadığını görürsün. zira punk sadece (benim de çok sevdiğim) exploited'dan, casualties'den ya da aus rotten'dan ibaret değil. neyse ne gerek var ki aslında bu kadar açıklama yapmaya.
 
arkadaslar gayet keyifle isledigik sizleri, manhattan a gore gayet gusel bir ilerleme var
ufak tefek aksakliklar önemli deil, isin özünü gayet dogru bir sekilde ilettiginizi dusunuyorum

sizi daha gusel bir kalabaliga calacaginis gunlerde gormek istiyorus :)

ps: ipekcim herkese detayli cevap vermek zorunda hissetme kendini bence :)
 
sanırım güzel bir konser olmuş... keşke gelebilseydim... neyse artık kameraya kayıt yapıldıysa bir şekilde oradan izlemeye çalışırım... "SElam beyler.

Çalamadınız abi ne diim ben? Çok çalışmanız lazım daha" lafına konsere gelemesem de katılmıyorum katılmama nedenim de en azından gazi'deki konseri görmüş olmam... bir dahaki konsere gelebilmeyi umuyorum... görüşürüz...
 
mehmetçim çok teşekkürler. sen daha dur beraber ne işler kotaracağız=))

çok sağol ekincim. varsın olsun, herkes fikrini söylemekte özgür sonuçta.
hmm kaset hazır aslında, bir ara toplanır izleriz hep beraber=) umarım gelecek konserde yaş olayını ayarlayabiliriz de beraber eğleniriz.
 
inşallah bir dahaki konserde orada olurum... ya da 2 yıl bekleyebilirsiniz isterseniz... :D evrimle konuştuk konseri, hakikaten birkaç tatsız olay yaşanmış ama iyi çalmışsınız... yakında görüntüleri de izlemeyi umuyorum... ;)
 
arkadaşlar biraz geç de olsa sizi burda da tebrik eidyorum ve bunu da arkadaşım olduğunuz için söylemiyorum:) ve her ne kadar konserin son iki şarkısına yetişmiş olsam da ben çok çok beğendim zira ortada açıkça görülen bir müzik vardı ve de sağlam bir atmosfer vardı ve bu "maalesef" peek çok grubumuzn hiiç bir zaman yakalayamadığı bir şey:) ipekcim açıkça bence de bu kadar bile açıklama yapma zorunda hissetme kendini ama seni anlıyorum insan öyle hissediyor da ortamı gördük yani orda kaç kişi ne kadar müzikten anlıyordu bilemem ama ben kendi açımdan pek çok imajını yeni tamamlayıp kendini ortamlara atmış "özenti":) gençlik gördüm çok üzgünüm herkesi toptan çöpe atmak istemem de çoğunluk böyleydi yani tabi elbet bir gün belki onlar da büyür ama adam olurlar mı sanmıyorum çünkü ben çok uzun zamandır bu kadar denyo hareketleri ard arda yapan şahıslar görmemiştim geçmişte kalmış düğün salonu konserleri dahil:)....
 
velhasıl zamanla kendi dinleyici kitlenizi bulcağınıza inanıyorum..manhattan konserine gelemedim bunun da sonuna yetiştim ama duyduğum kadarıyla da gayet sağlam ilerliyosunuz o videoyu ben de bi ara izlemek isterim kolay gelsin diyorum tam gaz devam:)
 
teşekkür ederiz nancy spungen.senin gibi bizi anlayanlar da olmasa napıcaz biz.gerçekten senin gibi saygı duyduğumuz ve inandığımız insanların yorumları önemli bizim için.e bi de artık şu aynı sahneyi paylaşma işi de olsa, pek güzel olcak...çok teşekkür ederiz.
 
Geri
Üst