eveet, diyordum ki güzel konser olucak;
ŞakaGibi'den başlayayım:
bu kadar cana yakın ve mütevazı adam nasıl biraraya gelmiş, nasıl bulmuşlar birbirlerini anlayamadım. hepsi ayrı ayrı çok iyi insanlar.müziklerine gelince, çok eğlendim dinlerken,hatta zıpladım falan..eski bi arkadaşım geldi dedi ki "evrim senin yeni bi yönünü keşfettim.." demek istediğim içimden gelerek zıpladığım, coştuğum bir performans oldu ŞakaGibi'nin performansı.bestelerini de hatırladığım kadarıyla pek sevdim ama kayıt lazım bana ki daha ciddi ve derin dinleyebileyim besteleri...
ardından bedroomdrunk çıktı sahneye:
ipek'in de dediği gibi benim de en çok eğlendiğim konser oldu, daha iyi de çaldık diğer konserlere göre.ama birşeyi belirtmek de fayda var dinlediğiniz son şarkı aslında dinlediğiniz gibi değildi.ilkerin gitarının şarkının başında yere düşmesi sonucu iptal olması nedeniyle aslında daha dominant olan gitar bölümleri olamadı şarkıda, ama yine de fena olmadı.bu konserin bizim açımızdan buruk bir yönü daha vardı, o da davulcumuz önder'in bir daha bizimle çalamayacak olması.o anlamda önder için bir jübileydi bu konser...konser sırasında ilginç bir an daha yaşandı; sabotaj yeteneğine hayran kaldığım bir müşteri "müdüriyetten söylüyolar, 5 dakika ara vermeniz gerekiyor" gibi ilginç bir durum yarattı, biz de ara verdik, neden yaptı, derdi neydi anlam veremedim,allah akıl fikir versin. ama sonuç olarak içimize sinen bir performans oldu.
catwalk:
sahnedeki rahatlıklarına hayran kalıyorum her seferinde. bu konserde kendi bestelerine daha fazla ağırlık verdiler ki bu benim desteklediğim ve saygı duyduğum, olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm bir durum.
ve sokak köpekleri:
ilk defa canlı performanslarına tanık oldum, ve açıkçası hayran kaldım.gerçekten çok iyi grup.sahneye çok yakışıyorlar ve izleyenlerle iletişimleri çok hoşuma gitti.
seyirci de çok iyiydi, gerçekten herkes müzik dinlemeye gelmişti.
evet, diyordum ki güzel konser olacak, gerçekten de güzel konser oldu. grupların arasındaki saygı, hoşgörü, destek ve anlayış beni çok duygulandırdı, umarım hep böyle olur ve bu konserlere devam ederiz...herkese çok teşekkür ederim...