tuhaf olan, konserin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen kimsenin bişey yazmamış olması.bence bedroomdrunk'ın en iyi sahne performansıydı.bunun yanı sıra,bence ankara'da meydana gelen en anlamlı performanslardan biriydi.çünkü,arkadaşlar,başkalarının şarkılarını çalmak bana çok şey ifade etmiyor, ve diğer insanlara da ne zaman bişey ifade etmeyecek çoook merak ediyorum.kendilerine özgü olmayan, gruplarının bir üretim tarzı olamayan gruplar tuhaf bir şekilde el üzerinde tutuluyor,hatta yine tuhaf bir şekilde kitleleri olmaya başlıyor fakaaat, tuhaf bir şekilde(yine yine yine) kendilerine özgü besteler yapabilen, bu kabiliyete sahip olan gruplar,ahhh,umursanmıyor.peki bir insan evladı, bir müziksever, bir "bu işlerden" anlayan bir muhterem bana bunu açıklayabilir mi acaba?
evet, tekrar konsere dönmek gerekirse;açık konuşmak adına,evet, önceki şarkılarda sorunlar var, ama yeni şarkılar bence mükemmel olmuş.hatta cidden mükemmel olmuş.evet, gözlerim yaşardı, ve sizlerle gurur duydum, haha, yunus sürekli dedi ki bana"kıskanıyosun di miii? kıskanıyosun di miii?" hiç kıskanmadım, ve dediğim gibi gurur duydum, herbirinizle.helal olsun...
sonuç olarak, kompozisyonuma son verirken, herzamanki gibi bence doğru olan bir yolda ilerliyorsunuz, ve çok güzel müzik yapıyorsunuz...