Ibanez RGIR20E-BK
Gitarı 2bin küsür liradan 198e indirmişler
Ibanez RGIR20E-BK Elektro Gitar 10546174 | hızlıal.com
Gitarı 2bin küsür liradan 198e indirmişler
Ibanez RGIR20E-BK Elektro Gitar 10546174 | hızlıal.com
yok hocam nerde o günler 🙂 2 saat sonra mesaj atıp gönderemiyoruz dediler, para iadesi istedim, geri ödeme yaptılar hemen
Kanımca ürünü talep edebilirsiniz hata sizin değil onların bence biraz erken pes etmişsiniz.
🙂 🙂 gerçekten haklısınız🙂Kusura bakmayın. Abi ne ac gözlü bir millet olmuşuz 🙂 Tamam adamlar yanlış fiyat yazmışlar, durumu fark edince silmişler. Şimdi adam yanlışlık yaptı ve düzeltti diye öldüm fiyatına malı almaya çalışma düşüncesi çok yanlış. Siz bir ilan açın 300 yerine 30 yazın, bende baskı yapayım size 30 a ver diye ?? Doğru olan ürünü almaya çalışmak değil, iletişim bölümünden mesaj yazıp uyarmak olmalıydı. Ve siz erken pes etmişsiniz deyince dayanamadım ve pes dedim 🙂
Bu firmalar küçük esnaf veya kenara 3-5 kuruş ata ata enstrüman geliştirme çabası içinde olan müzisyenler değiller. Bana fahiş fiyatlardan enstrüman satan, benim herhangi bir sorunum olduğu zaman benimle ilgilenmeyen, gönderdikleri yazılı sözleşmelerde her türlü laf oyunu yapıp kendilerini her zaman haklı çıkaran firmalar, içlerinde iyisi de yok değildir tabi ki ama şuana kadar kimle muhatap olduysam hep sorun çıkaran kimi zaman telefona çıkmayan mailleri yok sayan insanlardı ben bana saygısı olmayan milyonluk firmaların kendi hatalarından dolayı bana kaybettirdiği zamanı ve kimileri için umudu neden yanlarına bırakayım ki ?Kusura bakmayın. Abi ne ac gözlü bir millet olmuşuz 🙂 Tamam adamlar yanlış fiyat yazmışlar, durumu fark edince silmişler. Şimdi adam yanlışlık yaptı ve düzeltti diye öldüm fiyatına malı almaya çalışma düşüncesi çok yanlış. Siz bir ilan açın 300 yerine 30 yazın, bende baskı yapayım size 30 a ver diye ?? Doğru olan ürünü almaya çalışmak değil, iletişim bölümünden mesaj yazıp uyarmak olmalıydı. Ve siz erken pes etmişsiniz deyince dayanamadım ve pes dedim 🙂
valla ben ilk başta gerçek fiyat sandım olur ya hani ellerinde son 1-2 tane kalmıştır stok eritiyodur falan diye de, çok da umutlu değildim zaten 😀
Bu firmalar küçük esnaf veya kenara 3-5 kuruş ata ata enstrüman geliştirme çabası içinde olan müzisyenler değiller. Bana fahiş fiyatlardan enstrüman satan, benim herhangi bir sorunum olduğu zaman benimle ilgilenmeyen, gönderdikleri yazılı sözleşmelerde her türlü laf oyunu yapıp kendilerini her zaman haklı çıkaran firmalar, içlerinde iyisi de yok değildir tabi ki ama şuana kadar kimle muhatap olduysam hep sorun çıkaran kimi zaman telefona çıkmayan mailleri yok sayan insanlardı ben bana saygısı olmayan milyonluk firmaların kendi hatalarından dolayı bana kaybettirdiği zamanı ve kimileri için umudu neden yanlarına bırakayım ki ?
*Sizi de çok iyi anlıyorum ama inanın işlerine gelince başa işlerine gelmeyince yine başa oturtuyorlar.
Bu firmalar küçük esnaf veya kenara 3-5 kuruş ata ata enstrüman geliştirme çabası içinde olan müzisyenler değiller. Bana fahiş fiyatlardan enstrüman satan, benim herhangi bir sorunum olduğu zaman benimle ilgilenmeyen, gönderdikleri yazılı sözleşmelerde her türlü laf oyunu yapıp kendilerini her zaman haklı çıkaran firmalar, içlerinde iyisi de yok değildir tabi ki ama şuana kadar kimle muhatap olduysam hep sorun çıkaran kimi zaman telefona çıkmayan mailleri yok sayan insanlardı ben bana saygısı olmayan milyonluk firmaların kendi hatalarından dolayı bana kaybettirdiği zamanı ve kimileri için umudu neden yanlarına bırakayım ki ?
*Sizi de çok iyi anlıyorum ama inanın işlerine gelince başa işlerine gelmeyince yine başa oturtuyorlar.