MXR pedalları

Mxr'ın chorus,phaser,flanger ve eq pedalları hakkında görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar..Fiyat olarak pahalılar verilen paraya değio mu bu pedallar??ayrıca bu pedalların özelliklerine sahip daha ii pedallar varsa önerebilrseniz çok sevinirm:)
 
can1321 demiş ki:
Boss pedalların digital hissi uyandırdıını duydum..Bunda öle bi şey söz konusu mu?

herkesten herşeyi duymaya hazır ol bu sitede ve internet camiiasında :)

Marshall JCM 800/2000 leri bile acımasızca eleştirenler var.Şurası şöyle burası böyle diye.Harmony Central'i aç bak mesala.Bu durumda kimin neye,nasıl yorum yaptığı önemli.Bununda tahlili epey zor.
Boss pedallarını kullanan o kadar ünlü gitarist var ki.

"Benim fikrimi sorarsan" By-Pass olayı Mxr ve Ehx lerde Boss a göre çok daha iyi. Boss'un "birkaç" pedalı gayet başarılı Tu-2,Tr-2,Bd-2,Ch-1,Ph-3...Bu "başarılı" sıfatı fiyat/kalite oranlamasından dolayı çıkıyor. Tabi ki piyasada çok daha kaliteli ürünler var fakat blues için alınacak bu pedallar Bd-2 gibi 80-120 ytl aralığında bulunmuyor ne yazık ki.

Bossla kıyasladığımızda ; Mxr pedalların en büyük artısı kutuları ve bypass'ı. Onun dışında zevkler renkler mevzusu işin içine giriyor. Ama özellikle efekt pedallarında gitardan gelen sesi olabildiğince doğal bırakmaya çalışıyor. Phaserda da bu böyle , Dynacomp ta da...Diğerlerini kullanmadım onlara herangi bir yorum yapamıycam...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
o topicte phaser flanger ve chorus pedalları üzerinde fazla durulmamış..bnm bilgi edinmek istediim pedallar da aslında bu pedallar:)
 
Geri
Üst