Görsel çok iyiymiş; çok faydalı olacaktır. Teşekkürler.
Ana Echo, spesifik bir delay etkisi aramayıp tonu dolgunlaştırmak isteyenler için uygun olabilir. Ben bir dönem bu şekilde kullanmıştım. Reverb sevmiyordum pek o sıralar.
Daha net bir delay tınısı için Re-echo fena değil. Tabii ikisi de çok hesaplı pedallar; beklenti buna göre olmalı. Ne kaa ekmek, o kaa köfte...
Green Mile ile benim deneyimnim tam tersi. O görselde yanında gözüken TS ile uzaktan yakından bir ilgisini göremedim🙂 Söz konusu TS ile drive sıfırda ama level sonuna kadar açık iken tipik bir kompresli boost etkisi alırken, Green Mile ile bu ayarı kullandığımda sound tümüyle boğuluyordu. Drive ve Level ile farklı kombinasyonlara gittim, bu sefer de ton da "fuzz"laşma oldu.
Bu kadar ince ayarlar ile sweet spot aramayı gerektirmez TS normalde, beni çıldırttı Green Mile o anlamda. Boost olarak işe yaramayınca pedalı "daima açık" konumunda bir OD olarak kullandım ve ancak bu şekilde verim aldım. Sanırım level potunu sonuna kadar açtım. Clean tonlar için gitardan volüm potu ile düşüyordum. Ayrıca potansların davranışı egzantrikti, belli bir noktaya kadar hiç etkilenmiyor gibiydi sinyal. Mooer için bu tipik bir sorun anladığım kadarıyla ve Red Truck üzerindeki distortion için de bu problem vardı.