Az bi' bakar mısınız?:) (Kozmos Marka Gitarlar hakkında)

Kozmos gitar alınır mı

  • alınmaz uzak dur pişman olursun

  • cızırdasa da işini görür

  • başlangıç için alınır ve tatmin edici sonuç alınır


Sonuçlar sadece oy verildikten sonra görüntülenebilir.
merhaba arkadaşlar ben elektro gitara başlayacağım ve zuhal müziğe girdiğimde kozmos marka gitarlar makul fiyatlarıyla dikkatimi çekti de; sizlere sormak istedim.
zuhal müziğin kendi alt markası falan mı bu? deneyeniniz oldu mu? ne kadar verimli olur yeni başlayan birisi için? 2 single 1 humbuckerlı birkaç modeli mevcut. gitar için maksimum 850-900tl verebilirim onu da taksitle alacağım zaten. amfiyi sonra düşüneceğim 2. el uyguna bulmayı düşünüyorum.
aylardır letgodan falan 2. el gitar arayışındayım ama maalesef yaşadığım şehirde piyasası çok az. adam akıllı tek tük denk geldi onların da satıcıları son anda yan çizdi çamura yattı fiyat şişirmeye kalktılar. ve açıkçası taksitle 0 gitar almak şu an için bana en uygunu.
neyse uzar bu böyle :D kozmos diyorduk en son. alınır mı?
 
İnanılmaz yüksekti teller. Eğer alırsanız kesinlikle bir sap, köprü ayarı yaptırmalısınız.
Bunun yanında muadili bullet strat türleri, SX strat türlerine bakarsanız fena olmaz.
 
Kozmos , son yıllarda çıkmış bir gitar markasıdır ; gitar dışında dijital piyano , amfi de üretmekte olan bir markadır. 900tl vereceksen dore music'te 800tl'ye sx stratlar var. humbucker istiyorsan 100tl civarında artec humbucker manyetikler var. bunlardan birini al ve bir luthier veya elektrikçide taktır. benden sana tavsiye olsun evde çalıcaksan amfiye bile gerek yok 40tl civarında guitar link adı verilen alet satılıyor onla gitarı pc'ye bağlayarak amfi programları kullanabilirsin amfi zevki almasanda seni idare eder hem pedal , kabin falan da kullanırsın birde asio4 driver kuracaksın , amfi parasıyla güzel bir gitar alırsın ibanez falan .
 
Geri
Üst