Strat + Metal Muff Ile Rock(ses Kaydı)

Selamlar öncelikle,

Arkadaşlar geçen gün metal muff la rock da çalınır mı acaba gain i kıssam diye bir denedim ve gayet güzel sonuçlar aldım.Single coil manyetiklerle çok hoş-sıcak solo tonları veriyor alet bir od. pedalı ile boostlayınca.Buyrun bu benim yaptığım kayıt(ve kullanılan ekipman) :

Shure Sm 57 mic.
Fender Fm 25 DSP Amp
- EHX Holy Grail Reverb(hall reverb mod)
- DD-3 Delay
- GE-7 Eq(sadece biraz mid veriyo)
- Metal Muff(treb. saat 10.30, mid ve bas saat 1, gain 12.20 civarı)
- MXR ZW-44 od. (gain ve tone ful, output saat 9 yönünde)
- NS-2
-->Usa Strat(Emg Sv set)


http://rapidshare.com/files/90924444/money_solo_with_strat.wma.html


(Backing track i direk mixcraft a attım bilgisayardan, gitarlar da 2 kanal kaydedildi.2 kanal da soloyu çaldım farklı improvizelerle.solonun belli kısımlarını salladığım için birbirini tamamlar gibi oldu.ayrıca gitarlardan biri daha tiz biri daha mid li öyle ilginç birşey oldu işte.umarım ses anlaşılmayacak derecede kötü çalmamışımdır :LOL: )
 
Sv, Sa olabilir sonuçta EMG takmakla harcamışsın demek yanlış bence. Sonuçta bir sürü modeli var ve hepsi de birbirinden farklı. Mesela Ben EMG'den marka olarak nefret ederim ama 7 telli bir gitarım olsa takacağım set EMG 707ler olur.
 
Hemen hemen her manyetikten gerekli çıkış ayarlamalı yapılırsa o ayar bi ton alınabilir zaten. Önemli olan olayı iyice spesifikleştirmek. Demek ki öyle bir Stratotcaster'a strat manyetiği yakışır diyor arkadaş. Emg'yi single yuvası olan her gitara takabilirsin ama Strat'ın orjinalliği ayrı... ;)
 
Başlığı "Strat EMG'li olur mu ?" diye değiştir bence. Evet kötü olmamış, ama bence öyle muhteşem bir tonda olmamış. Belki daha değişik ayarlarla daha güzel tonlar alınabilir, bilmiyorum
 
Geri
Üst