Yağmur Project (Alternative) - Ankara

11 yaşında müziğe piyano ile başladı.Lise eğitimini Güzel Sanatlar Akademisinde bitirdi.Bugüne kadar çeşitli şehirlerde ve çeşitli mekanlarda farklı gruplarla sahne aldı.Şu an kendi solo projesi dışında 18+ isimli bar grubuyla sahne alıp eğitimine Gazi Universitesi Yaylı çalgılar ana bilim dalında devam etmektedir.

İlk Şarkısı 'KORKMAYI BIRAK' için

www.myspace.com/yagmurtdr
 
Yağmur'u uzun zamandır dinlerim, ilk zamalarda bana çok antipatik gelmiş olsada özellikle son dönemdeki sahne performansı, vokal tekniği ile bende oluşan bu antipatiyi sempatiye çevirmiştir.

Sahne enerjisi ciddi anlamda dikkat çekici... Çoğunlukla bayan vokaller ya çok güzel olurlar, ya sahne showları iyidir yada vokal teknikleri göz doldurucudur. Kısacası her bayan vokalin özellikle sivrildiği bir özelliği varken Yağmur bu noktada farklı...

Farklı çünkü sahnede çok enerjik, seyircisinin istisnasız her birinin gözünün içine baka baka şarkısını söyler, sahnede gülümser, dans eder, hoplar zıplar ve eğlendirir ve tüm bunları yaparken kendi yada grubun performansını etkilemez, detone olmaz, şarkı sözlerini unutmaz.

Bunlar yolun başında olan bir vokalist için bence çok önemli... sesi ve tekniği oturup "yağmur" olduğunda çok daha ses getirecektir.

Uzun vadede başarılı olabilecek bir rock solisti adayı, umarım doğru yer ve zamanda doğru insanlarla yola çıkar ve albümün alıp keyfederiz.

Sevgiler,
 
yamurafive7.jpg
 
Geri
Üst