epiphone goth les-paul hakkında bilgi istiyorumda:D

M

mhmtcn

slm arkadaşlar tek bikaç soru sorcam? epiphone goth les-paul nasıl bi gitar? aldıktan sora mg kapalı manyetik taksam nasıl olur?
 
Arkadaşım bende var kendisi :) Valla ben çok memnunum ancak şöyle bir durum var,boyası gerçekten hassas.Yani ben gitarıma çok iyi bakmama rağmen ufak olsa da çizikler oldu.Ama boyanın mat olması bu çiziklerin görünmesi engelliyor.Yani Fender gibi Vintage havası bu gitara kesinlikle gitmiyor :D Manyetik için de tercihin yaptığın müziğe göre olmalı.Çünkü ben metal müzik yapmama rağmen kendi tonuyla pek tatmin olamadım.Salt bir Rock & Roll tonu var manyetiklerinde.Gitarı çok güzel yani büyük bir amfiye bağlarsan o Rock&Roll tonu bile seni kendinden geçirebilir :) Eğer tatmin olmazsan Effect Processor'un olursa sıkıntıyı ortadan kaldırır diye düşünüyorum.Ayrıca bu gitar bildiğim kadarıyla hem Tremolo kolu,hem de Floyd Rose takılabilen tek Les Paul.Kısacası kesinlikle ayrıcalıklı bir gitar ve çok ta dikkat çekiyor :) ben gayet memnunum :) Ancak son olarak bir not düşeyim:gitarı kullanmamın 4. ayında gitarın sapında bir tarafında anlayamadığım bir şekilde cila dökülmesi gerçekleşti.Yani o bölge önce bir pütürlendi sonra tırnak değince çıktı.Gitarı kötülemek gibi olmasın ama tüm üretimde böyle birşey var mı bilmiyorum.Belki de sadece benim gitarıma denk gelen bir üretim hatası :p Zaten garantisi çok geçmeden servise vermeyi düşünüyorum.Cillop gibi de alırım umarım :) Kısacası ben gayet memnunum arkadaşım,pişman olacağını sanmam :)
 
Gitarlarla ilgili ana başlıkta sorarsanız daha iyi olur

Bununla birlikte goth aslında bir studio modeli, bende 2003 yapımı olması muhtemel bir kore goth lp vardı manyetikleri ve sesi çok iyiydi fakat gitar gerçekten darbelere karşı çok hassas, ve sapı 50's style tabir edilen kalın etli saptı bu da eğer hızlı bişeyler çalacaksanız sizi zorlayabilir. Bunun dışında eğer hala aynı manyetikleri kullanıyorsa değiştirmeniz gerekmez.

Fakat ille de emg takıcam diyorsanız şık durur. Tabi bir lp standartdaki rahatlığı bulamazsınız.
 
biz alacaktık bir arakadasımla mydukkan fiyatı 800ytl küsür bişey biz böyle bişey zannediyorudk adam 1500dolarmı ne demişti biz kaldık böyle.meğersem 800ytl olanlar çinmiş.adam 1 hafta sonra balta sapı olarak kullanırsın diyo :D
gerçekten doğrumu çin olduğu nerde üretiliyor bu gitar
 
Koreydi eskiden de şimdi bilmiyorum.

Gitar güzel olsun da isterse zimbabwe üretimi olsun yahu. Takmayın menşeiine gitarın. Bende kore de var japon da amerikan da. İyi gitarın memleketi olmaz :)
 
Geri
Üst